Dexter sæson 6 blu-ray anmeldelse

 
Dexter sæson 6 blu-ray anmeldelse

Dexter sæson 6 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Rasmus Krarup

 
Dexter sæson 6 blu-ray anmeldelse 
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 618 minutter
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1 English
Dolby Digital: French, Spanish, English
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Aspect Ration: 1.78: High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 11. december 2012
Distributør: Paramount home entertainment
Antal disk: 3 = Blu-ray

Genre: Thriller, komedie, spænding.

Crew:     
Instruktør: bla. John Dahl, Steve Shill, Keith Gordon, Marcos Siega & Ernest R. Dickenson


Skuespiller:
Michael C. Hall som Dexter Morgan
Jennifer Carpenter som Debra Morgan
Luaren Vélez som LaGuerta
David Zayas som Batista
James Remar som Harry Morgan
C. S. Lee som Mazuka
Desmond Harrington som Quinn

Beskrivelse: 
Vores allesammens yndlingsseriemorder er vendt tilbage for fuld udblæsning i denne sjette sæson af hit-serien Dexter - endnu en gang må han kombinere sin ekspertise indenfor blodanalyse med hans uslukkelige tørst efter at slå ihjel til at hjælpe Miami Metro med at fange de værste afskum.
 
Dexter sæson 6 blu-ray anmeldelse
 
Anmeldelse:
Selvom serien er nået så langt som til sjette sæson er spændingen, intensiteten og underholdningen nærmest bare blevet endnu bedre. Denne gang er mordudførslerne præget af bibelske sammenhænge, da Dexter må gøre sit ypperste for at kunne hamle om med Dommedagsmorderen. Samtidig forsøger han at balancere et hverdagsliv som enlig far og med en stigende lyst til at slå ihjel, finder seeren snart ud af, om han balancerer med lidt for mange tallerkner på en gang.

På de i alt 12 afsnit er sæsonen fantastisk underholdende, spændingsfyldt og ikke mindst en af de bedste i serien. Opfindsomheden er slående og Michael C. Hall spiller endnu en gang helt igennem fantastisk som den afsporede anti-helt, Dexter. Skuespillet er helt eminent og i denne bloddryppende, intense og ikke mindst djævelsk underholdende handling er der lagt op til sublim underholdning i den kolde vintertid.
 
Serien forsætter på fornemmeste vis fra, hvor den slap i sidste sæson og kulminationen af endnu en dybdegående fordybelse i Dexters sind sprænger forventningerne til denne sæson, men ikke mindst den kommende! Serien formår at holde sig ufatteligt frisk og original alle sæsoner igennem, og man nyder denne anderledes form for underholdning, hvor man rent faktisk hepper på en seriemorder.

Dexter sæson 6 er intet mindre end en fantastisk fortsættelse af en sublim serie, og man nyder hvert eneste afsnit. Underholdningen, morskaben, de bloddryppende detaljer og ikke mindst den fængende handling gør Dexter til en af tidens mest seværdige serier.

Karakter: 6 ud af 6
 
Dexter sæson 6 blu-ray anmeldelse

Billede:
Billedet er ufattelig knivskarpt fra start til slut, og leverer nogle bjergtagende detaljeringer omkring personerne og deres ansigter, og ikke mindst de dybdegående omgivelser. Der er ikke sparet det mindste på denne fornemme udgivelse, som virkelig kæler for alle detaljerne. Der er ekstra meget fokus på karismatiske ansigtstræk, følelser og ikke mindst blodstænkende myrderier, hvilket passer perfekt sammen med denne velovervejede og ikke mindst veludførte billedredigering. Serien fokuserer meget på figurer og personligheder, hvilket bliver mere end rigeligt fremhævet gennem sublime detaljeringer og ikke mindst en overdådig skarp kvalitet, som er rent guf for øjnene.
 
Karakter: 6 ud af 6

Lyd:
På denne Blu-ray skive kan man ikke andet nyde den glasklare lyd, som drøner igennem serien med en slagkraftig styrke. Dialogerne er knivskarpe, effekterne er spot-on og ikke mindst den stemningsskabende underlægningsmusik er med til at bringe spændingen i kog. Lyden er meget kvalitetspræget, og giver absolut ingen form for interferens eller forstyrrelser i lydudførslen. Der er ikke voldsomt mange vilde effekter i sådan en serie, men man mangler det heller ikke. Serien er kølig, gennemtænkt og ikke mindst intellektuelt spændende, hvilket passer perfekt sammen med den velovervejede lydredigering.

Karakter: 5 ud af 6

Ekstramateriale:
Desværre ikke andet end en omgang interviews og previews fra andre serier, som bl.a. kan findes ved hjælp af internetopkobling.

Karakter: 1 ud af 6


Samlet konklusion:
Sjette sæson af successerien er intet mindre en fantastisk. Lyden og billedet stemmer sublimt overens med handlingens eskalerende intensitet og ikke mindst på det underholdningsmæssige niveau. Dexter er og bliver en af tidens mest interessante serier, og på trods af en manglende omgang bonusmateriale er man helt igennem underholdt af seriens 12 sprængfarligt underholdende og ikke mindst vanedannende afsnit.

Samlet karakter: 5 ud af 6

Tak til Paramount Home Entertainment / PR Nordic

Anmeldelse skrevet den 27 december 2012.

Tilbage til Blu-ray Serie anmeldelser