Anmeldelse: Tudors Sæson 3

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
 Drama 
 
Beskrivelse: 
Kong Arthur har fået Anna Boleyn halshugget efter han mente hun havde været ham utro og nu har han endelig fået hans nye dejlige Dronning som endelig bliver gravid og det er jo nærmest en selvfølge at det bliver en dreng, men det er jo gået galt mange gange før så alle venter og håber det bliver en dreng for hvis det ikke gør frygter alle at Kong Henry går helt amok. Kongen holder utallige fester alt imens hans nærmeste folk går helt amok og hænger alle der ikke sværger troskab mod Kongen, og det er der mange der ikke gør og gør stor oprør rundt i landet fordi kongen stjæler deres jord og de få ting de ejer.
 
Kongens første datter har sværget troskab til Kongen selvom hun egentlig ikke ønsker dette men nu kan hun endelig komme tættere på hendes far så derfor vælger hun dette.
Stort set hele folket ønsker at hun skal blive den regerende Dronning når Kong Henry engang går af, men det er ikke helt så let da Kongen er sikker på det bliver en dreng der bliver født.

 
Tudors sæson 3 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Denne sæson 3 er noget mere barsk end de to andre og kongen er mere presset end nogensinde før da han stort set gør alle fattigere og ham selv rigere ved at plyndre de fattige. Man får de mere mørke sider at se hos Kong Henry D. 8 i denne sæson og her begynder hans ellers så trofaste folk at så tvivl hvad kongen angår.

Jeg var begyndt at kede mig en smule i slutningen af anden sæson men som tidligere skrevet så er denne her mere hård og barsk og gør den derfor mere spændende at se.

Kong Henry ender også ud i en hård depression og selv utallige fester og kvinder kan ikke gøre ham glad længere og da ser man egentlig hvor ynkelig manden egentlig var, og det er da også rystende at se hvordan det var ham selv der ændrede på reglerne hvis de ikke lige passede ham.
 



Anmeldelse skrevet november 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser