Anmeldelse: Tudors Sæson 2

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
 Drama 
 
Beskrivelse: 
Serien fortsætter i denne sæson hvor sæson 1 den slap sit tag, og nu kæmper kongen endnu hårdere for at kunne få annulleret hans ægteskab med Dronningen.

Mange er stadig imod at kongen vil giftes med Anne Boleyn men så laver kongens trofaste skare da bare en ny regel som gør at folket skal sværge på at de støtter ægteskabet og gør de ikke dette kommer de i fængsel og bliver tortureret og mister alle deres egendele som går til kongehuset.
 
Der er kommet en ny pave til i Rom og han er også imod ægteskabet så han prøver ihærdigt at gøre det ulovligt, men det retter kongen sig ikke efter og lader sig gifte alligevel.  Han prøver også meget ihærdigt at få en søn som kan retsmæssigt arve det hele når tiden kommer, men det er ikke helt så let at få den søn som både kongen og hans nye kone Anne Boleyn tror det er. Samtidig er Annes far en led magtsyg mand der kun ser det hele til egen fordel, så de skal passe på han ikke får for meget magt.

 
Tudors sæson 2 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Serien fortsætter som sagt hvor første sæson sluttede men jeg synes den bliver lige lovlig meget langtrukket da det meste af tiden handler om ægteskabet, og det mener jeg godt kunne være presset ned til første sæson.
 
Når det er sagt så var Kong Henry D. 8 jo ret glad for damer og det ser man så sandelig også i sæson 2 hvor han knap er blevet gift til Anne Boleyn som han virkelig har kæmpet en kamp for at få, men når han så har fået hende og gjort hende gravid, ja så er han på jagt efter noget sjov og det er ikke bare fester, sjov og ballade, nej, det er på jagt efter nye unge skønne kvinder han kan gå i seng med og så skrotte dem når han igen keder sig og så starter det forfra med en ny kvinde.
 
Det er meget fint at se hvordan han egentlig var og i virkeligheden var han efter manges mening nok nærmere skør i hovedet, for ordet omsorg for andre end ham selv fandtes ikke og gik nogen imod ham, ja så blev de bare smidt på porten og det gælder også nærmeste familie.
 


Anmeldelse skrevet november 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser