Anmeldelse: Breaking Bad Sæson 4

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
 Crime, drama, thriller

Skuespiller:
Bryan Cranston som Walter White
Anna Gunn som Skyler White
RJ Mitte som Walter White
Aaron Paul som Jesse Pinkman
Dean Horris som Hank Schrader
Betsy Brandt som Marie Schrader
Bob Odenkirk som Saul Goodman
Jonathan Banks som Mike Ehrmantraut
Giancarlo Esposito som Gustavo Fring
 
Beskrivelse: 
Helt tilbage i starten lovede Walter og Jesse hinanden at de aldrig ville slå et anden menneske ihjel mere, men det er Walter nødt til at gøre for at redde Jesse fra at blive skudt. Det gav så især Walter kæmpe problemer med hans chef Gus der står for hele det ulovlige foretagende de har gang i, og Gus for hurtig vist at man ikke tager røven på ham.
 
Ikke nok med at Walter får reddet sig ud af dette problem finder Walter ud af at Gus vil erstatte ham med en anden, og "erstatte" betyder at Walter skal dræbes men efter en hurtig plan med Jesse og endnu et drab på samvittigheden redder de igen skindet.
 
Hank er mod hans vilje blevet udskrevet fra hospitalet hvor han har været indlagt siden han blev skudt ned på brutal vis af de to fætre til Tucu, men han klarede den og skal starte på en hård genoptræning så han kan få fuld førlighed tilbage i benene.
 
Skyler vil være med i Walters ulovlige forretninger da hun har lovet hendes søster at hende og Walter nok skal betale de dyre hospitals regninger som vælter ind hele tiden.
Walter er ikke helt så tændt på ideen med at Skyler også skal til at være kriminel.
 
Breaking bad sæson 4 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Denne serie bliver bedre og bedre for hver sæson man får set, den bliver også mere og mere brutal og Walter og Jesse kommer længere og længere ud hvor de ikke kan bunde men det er vist på en så fin måde at selvom de slår flere og flere ihjel holder man stadig med dem og føler med dem når de er i stærk modgang.

Walter vil egentlig bare det bedste for hans familie efter hans dom mod lungekræften men jo mere han prøver at få tingene til at gå godt jo længere kommer han ned i skidtet og han er så langt nede nu at han aldrig vil kunne trække sig tilbage og leve et lovlydigt liv.

Serien er lavet på en så god måde at man bare vil have mere og mere og måden den er filmet på er helt anderledes end hvad man plejer at se og man bliver suget ind i deres verden og mange af deres problemer kunne ligeså godt være ens egne problemer når man lige ser bort fra stofferne.

Sæson 5 skulle være sidste sæson på denne helt igennem fantastiske serie og selvom man godt ville have endnu flere sæsoner er det nok godt at stoppe mens legen er god og som så mange andre serier kunne lære af.
 


Anmeldelse skrevet november 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser