Anmeldelse: Breaking Bad Sæson 3

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
 Crime, drama, thriller

Skuespiller:
Bryan Cranston som Walter White
Anna Gunn som Skyler White
RJ Mitte som Walter White
Aaron Paul som Jesse Pinkman
Dean Horris som Hank Schrader
Betsy Brandt som Marie Schrader
Bob Odenkirk som Saul Goodman
 
Beskrivelse: 
Walter skal til den store operation for at han kan overleve og lige efter han er blevet bedøvet og er noget omtåget kommer han til at røbe en af hans mange mange hemmeligheder overfor hans kone Skyler, og da hun konfronterer ham med det lyver han bare igen og igen. Skyler bliver godt træt af det så hun smider Walter ud og så indser han at han hellere må gå til bekendelse overfor hans kone, men da er det måske allerede for sent og jo mere han prøver at komme tilbage på rette side af loven jo længere kommer han pga små fejl han laver tilbage igen.
 
Jesse er meget forelsket i hans nye kæreste der er på afvænning mod de hårde stoffer men det er meget svært at holde igen når Jesse er ligeglad og ryger og sniffer løs og der går da heller ikke længe inden hun falder i og det får katastrofale følger for stort set resten af det der sker i sæson 3.
 
Breaking bad sæson 3 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Serien bliver stille og roligt bedre og bedre og efter man lærer de forskellige bedre at kende føler man også mere med dem både i medgang og i modgang, og når man ser at Walter er blevet skrottet af hans kone fordi han skjuler sandheden får man et godt indblik i hvor langt han er parat til at gå for at komme tilbage, men det lykkedes knapt så godt for ham.

Walter (Bryan Cranston) og hans søn Walter Jr. (RJ Mitte som i virkeligheden er let handicappet) utrolig godt og især Bryan Cranston løfter denne serie så meget at man bare vil se mere og mere af den og det er sjovt at se katten efter musen jagten når hans svoger er lige i hælene på ham rigtig tit.
 


Anmeldelse skrevet november 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser