Anmeldelse: Breaking Bad Sæson 2

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
 Crime, drama, thriller

Skuespiller:
Bryan Cranston som Walter White
Anna Gunn som Skyler White
RJ Mitte som Walter White
Aaron Paul som Jesse Pinkman
Dean Horris som Hank Schrader
Betsy Brandt som Marie Schrader
Bob Odenkirk som Saul Goodman
Raymond Cruz som Tuco Salamanca
 
Beskrivelse: 
Sæson 2 starter ud lige på og hårdt, for Walter og Jesse er kommet ret langt ud i det hårdkogte kriminelle miljø da de har fundet en til at omdele alt det amfetamin de får lavet, men Tuco (Raymond Cruz) er så syg i hovedet at bare folk kigger forkert på manden bliver de slået ihjel. Derfor mener Walter og Jesse det er bedst at komme af med Tuco.

Skylers søster Marie som ved siden af hendes job som Røntgen læge også er kleptoman men vil ikke erkende det trods det at hun går hos en psykolog til at få hjælp.
Walters kone Skyler har endelig fået Walter til at gå i behandling mod hans lungekræft og hun er meget tæt på hendes termin og med alle de andres problemer føler hun sig overset og det ender med at hun går amok på hendes svoger.

Alt imens disse dramaer foregår på hjemmefronten går det meget vildere til hos Walter og Jesse der er ved at lave et stof så de kan få Tuco slået ihjel uden at det kan spores tilbage til dem, men de er også godt klar over at Tuco også er efter dem så spørgsmålet er hvem der fanger hvem først, og som om det ikke er nok så kommer DEA som hans svoger Hank står i spidsen for også meget nærmere på dem. 
 

Breaking bad sæson 2 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Efter en lidt sløv start på sæson 1 hvor man lige skal lære de forskellige at kende og se hvilke problemer de døjer med i dagligdagen begynder man i sæson 2 at få en bedre tilknytning til de forskellige personer og det er et frisk pust at en mand som Tico kommer ind og skaber lidt røre i gryden for han er ret syg i hovedet.
 
Walter er på hjemmefronten den stille og rolige type der falder godt ind, han er dog blevet lidt mere opfarende efter han har fået kræft.

Når han derimod er ude sammen med hans narko partner er han helt anderledes og selvom han er nervøs anlagt da hele den nye kriminelle verden er ny for ham så får han både ham selv og Jesse ud af de vildeste problemer de kommer ud i og det er på en måde så man ikke synes at det ikke ville kunne lade sig gøre i den virkelige verden.
 
Breaking Bad er en anderledes serie men med en god blanding af sort humor, drama og en god portion action og kan man lide den slags har man her en rigtig god serie der fortjener at man giver den en chance trods at den starter stille ud i sæson 1 for man bliver underholdt på en rigtig god måde.
 


Anmeldelse skrevet november 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser