Anmeldelse: Breaking Bad Sæson 1

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
 Crime, drama, thriller

Skuespiller:
Bryan Cranston som Walter White
Anna Gunn som Skyler White
RJ Mitte som Walter White
Aaron Paul som Jesse Pinkman
Dean Horris som Hank Schrader
Betsy Brandt som Marie Schrader
Bob Odenkirk som Saul Goodman
Maximino Arciniega som Krazy-8
 
Beskrivelse: 
I denne serie følger man den 50 årige mand Walter White der er gift med Skyler og sammen har de den handicappede teenager søn Walter Jr. Walter arbejder som kemi lærer og ved siden af i en bilvask og stort set alle mennesker omkring ham synes han er til grin og ingen ud over sønnen tager ham alvorligt. Især hans kone styrer stort set hele hans liv og det er næsten som et lille barn der skal spørge om lov til alt hvad han skal give sig til.

Han har gennem længere tid hostet meget og konen har fyldt ham med natur medicin og sund mad men da det ikke hjælper går han til lægen uden at nogen ved det og der får han den tragiske besked at han har uhelbredelig lungekræft og har ca. 2 år tilbage.

Derefter vender han fuldstændig fra at være den lille ubetydelige og kedelige mand til at tage konen med storm, gå amok overfor hans chef og svine ham til og til at forsvarer hans søn med vold overfor dem der driller ham pga hans handicap.

Hans svoger Hank der arbejder hos politiets narko afdeling ser ham også som en ubetydelig kedelig mand og tilbyder ham at køre med en tur så han kan vise ham hvor meget narko der er derude, men Walter afviser tilbudet i første omgang men efter at have fået kræft så tænker han nu på at gå på den anden side af loven for at tjene penge til hans familie, så han tager med på turen og så går det ret hurtigt inden han er rigtig langt ovre på den anden side af loven med vold, mord og egenproduktion og videre salg af Metamfetamin.
 
 
Breaking bad sæson 1 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Jeg skal være ærlig og sige at jeg intet kendte til denne her serie før jeg fik Netflix hvor jeg sad og så hvad der var af forskellige ting, men jeg er da glad for at jeg fandt Breaking Bad, og da jeg startede op med at se den var jeg faktisk ved at droppe den igen fordi den starter lidt kedeligt ud. Men, efter en lille halv time så bliver den rigtig god og det går helt over gevind for den stakkels mand der egentlig bare vil sørge for at skaffe penge til hans familie nu hvor han er døende.

Walter der spilles af Bryan Cranston spiller utrolig godt som den 50 årige ægtemand og far og ligeså tør og kedelig han er i starten ligeså vild og psykopatisk er han når han er ude i pressede situationer og hans unge makker Jesse Pinkman som spilles af Aaron Paul passer perfekt til rollen som en lidt dum knægt der er med på stort set alt hvad Walter finder på, og de kommer ud for en masse spændende ting.

Denne første sæson er blandet med en god gang action, drama og humor så er der lidt for enhver smag i denne første sæson.



Anmeldelse skrevet november 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser