Snow white and the huntsman blu-ray anmeldelse

 
Snow white and the Huntsman anmeldelse blu-ray anmeldelse

Snow white and the huntsman blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang
 
Snow white and the Huntsman anmeldelse blu-ray anmeldelse 
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 127 minutter
Lyd: DTS-HD Master Audio 7.1
Undertekster: Danske, norske, svenske, finske & Engelske.
Aspect Ration: 2.35: High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 9 oktober 2012


Genre: Action
Biograf premiere: 7 juni 2012.

Crew:    
Instruktør: Rupert Sanders
Manuskript: Evan Daugherty,John Lee Hancock & Hossein Amini
Producere: Laurie Boccaccio associate producer
Gloria S. Borders executive producer
Sarah Bradshaw co-producer
Helen Hayden producer: Ireland surf unit
Sam Mercer producer
Palak Patel producer
Joe Roth producer
Fotograf: Greig Fraser
Klip: Conrad Buff IV & Neil Smith
Musik: James Newton Howard

Skuespiller:
Kristen Stewart som Snow White
Chris Hemsworth som The Huntsman
Charlize Theron som Ravenna
Sam Claflin som William
Sam Spruell som Finn
Ian McShane  som Beith
Bob Hoskins som Muir
Ray Winstons som Gort
Nick Frost som Nion
 
Beskrivelse: 
Prinsesse Snehvide (Kristen Stewart) lever et lykkeligt liv med hendes far som er konge, men han er dog stadig trist over tabet af hans kone og da det pludselig lykkedes ham at finde den smukke kvinde som har været fange hos nogle onde væsener, så tager han hende til sig og gifter sig meget hurtigt med hende.

På selve bryllupsnatten bliver den nye Dronning Ravenas (Charlize Theron) meget meget ond og slår kongen ihjel. Snehvide bliver spærret inde i tårnet indtil hun bliver en flot ung pige. Da dronningen en dag har brugt for meget sort magi er det eneste der kan gøre hende ung og smuk igen Snehvides rene hjerte, men Snehvide når at stikke af inden, og så starter den farefulde rejse for Snehvide. Dronningen skal finde hende for Snehvide er den eneste der kan stoppe Dronningen, så derfor får Dronningen hjælp af den meget berusede men frygtløse jæger (Chris Hemsworth) men alt går ikke som planlagt.
 
Snow white and the Huntsman anmeldelse blu-ray anmeldelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anmeldelse:
Denne anden ny fortolkede film af brødrende Grimm er en udmærket film med rigtig mange gode skuespillere og et meget flot fantasi land med de mest opfindsomme figurer.
Det er en meget mørk og dyster fortælling og den er ikke for de helt små børn, de vil ihvertfald bruge puden et par gange i filmen, og voksne vil nok synes den til tider er lidt for overfladisk. Men det er rart med et frisk pust til denne genre og jeg synes den klarer det meget godt, og mange af skuespillerne er som nævnt før gode, men der er også et par som er knap så gode men det må være op til den enkelte at se dette.

Karakter: 3 ud af 5

 
Snow white and the Huntsman anmeldelse blu-ray anmeldelse
Billede:
Billedet er rigtig godt til denne dystre film, når det er mørkt er det virkeligt sort uden nogen form for grums eller lign i billedet, Der er dog et par få mørke scener hvor det ikke er helt perfekt men det er i småtings afdelingen.

Der er en scene hvor de små dværge tager vores helte med ind i et virkeligt smukt eventyr land med alle mulige opfindsomme dyr og planter og da er billedet virkelig smukt, og med et liv af sprudlende farver der vælter ud af lærredet hos mig, det er meget imponerende at se sådan en film. I de meget lyse scener er der dog lidt hvor billedet flader lidt ud i hinanden til tider men det er bagateller i sådan en ellers flot film.

Karakter: 4+ ud af 5

Lyd:
Filmen er fantastisk for os surround elskere som nok rigtig mange er herinde på Biojensen.dk, der er fuld udblæsning i alle kanaler i denne film som er i lydsporet DTS-HD Master Audio 7.1 og det er i film som denne her at man virkelig får testet hvad ens anlæg kan præstere.

Dialogen er knivskarp og når fortælleren og spejlet på væggen taler med den dybeste stemme så er det lige så hårene rejser sig på armene.

Som skrevet tidligere så spiller de bagerste kanaler rigtig meget i denne film og det lyder knaldgodt og man føler meget tit at der er nogen bag ryggen på sig selv.
Subben sidder lige hvor den skal og den brager løs uden at det bliver for meget og der er en scene hvor der kommer en kæmpe trold frem og da opdager man hvor fedt det er at have en subwoofer koblet til.

Karakter: 5 ud af 5

Ekstramateriale:
Der er 2 slutninger på filmen, men der er ikke den helt store forskel.
Ellers har jeg ikke set ekstra materialet, men der er ret meget at se på denne disc.

-Commentary with Director Rupert Sanders
-A new legend is born
-Reinventing the fairytale
-Brother Grimm fairytale
-Citizens of the Kingdom
-Behind scenes

Karakter: 4 ud af 5

Anmeldelse skrevet den 21 oktober 2012.

Tilbage til
Blu-ray anmeldelser