The walking dead sæson 2 blu-ray anmeldelse

 
The walking dead sæson 2 blu-ray anmeldelse

The walking dead sæson 2 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

 
The walking dead sæson 2 blu-ray anmeldelse 
Zone B (DK udgave
Spilletid: 581 minutter
Lyd: DTS-HD Master Audio 7.1 & 5.1 English
Undertekster: Danske, norske, svenske, finske.
Aspect Ration: 1.78:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 28 august 2012
Distributør: SF film


Genre: Drama, Horror, Thriller

Skuespiller:
Andrew Lincoln som Rick Grimes
Sarah Wayne som Lori Grimes
Chandler Riggs som Carl Grimes
Steven Yeun som Glenn Rhee
Norman Reedus som Daryl Dixon
Iron E. Singleton som T-Dog
Laurie Holden som Andrea
 
Beskrivelse: 
Sæson 2 starter lige efter hvor sæson 1 sluttede, med en kæmpe eksplosion af CDC's forsknings center.
Deres plan er at komme videre gennem landet og tage motorvejen da det burde være mere sikkert og de kan komme hurtigere frem, men det går ikke helt som planlagt.

Den første forhindring de støder på giver stort set resten af seriens handling.
Sophia på 12 år bliver væk fra gruppen og nu sætter de deres liv på spil for at redde hende.
Rick og Lori's søn bliver skudt ved et uheld og de søger hjælp på nærmeste gård hvor beboerne nærmest har levet i fred og ro for the Walkers. De gemmer dog på en dyb dyb hemmelighed som kan sætte alle's liv i stor fare.
 
The walking dead sæson 2 blu-ray anmeldelse
 
Anmeldelse:
I sæson 1 sad jeg stort set på kanten af stolen igennem hele serien, og sådan starter sæson 2 også ud, men efter et par afsnit daler spændingen en del og går fra gyser til en drama serie hvor der udbryder en del konflikter mellem gruppen.

Sæson 2 er knap 200 minutter længere end sæson 1 og det passer meget godt med de 3-4 afsnit hvor serien mere gik over til at være en drama serie og det er både på godt og ondt. Fint da man så kommer tættere på de enkelte personer og får lidt mere af deres historie, men skidt hvis man tror der er knald på stort set hele tiden som i sæson 1.

Men lige inden jeg tænker, NÅ, skal der snart til at ske noget, ja så kommer der lige et par zombier igen og så er sæsonen igen oppe på højde med sæson 1.

Når kampene med the Walkers kører på sit højeste så er det virkeligt lavet på måder så man bliver revet med og igen sidder på kanten af stolen og nærmest halv råber ind i skærmen, og de har jo selvfølgelig lavet det sådan at når et afsnit slutter sker der lige noget vigtigt så man lige må se næste afsnit... Og næste.... Og....

Men der mangler lidt "nyt" i forhold til den første sæson, hvor alt var en ny og anderledes verden, og det er lidt svært at få med her, så nu er det mere de onde efter de gode men sæson 2 holder dog stadig spændingen på sit højeste.

Karakter: 4 ud af 5

Billede:
På billede siden er der det samme at sige som i sæson 1, jeg synes billedet er alt alt for grynet og det ligner faktisk mere et godt opskaleret billede fra en dvd skive!

Det er selvfølgelig gjort med en mening som er at denne nye verden de lever i skal virke uhyggelig og som et sted man slet ikke har lyst til at være.

Karakter: 3+ ud af 5

Lyd:
Lyden er der heller ikke ændret på siden sæson 1 og det er i DTS HD Master 7.1 som der ikke er så meget at klage over. Der er ikke meget musik i baggrunden og det synes jeg er en god ting da jeg mener at man koncentrerer sig mere om det der sker i filmen, det er ret ofte at når der er baggrunds musik at man kan høre hvornår tingene sker, og det snyder lidt i denne serie og det er ret godt lavet.

Dialogen er klar og tydelig og subben klarer de dybe toner ret godt, dog kunne der godt være mere gang i bag og side højttalerene.

Karakter: 4 ud af 5

Ekstramateriale:
Der er fint med ekstra materiale som i sæson 1 hvor man ser hvordan de har lavet serien med specials effekt og de viser hvor meget arbejde der er i at lave sådan en serie.
Jeg har ikke set så meget ekstra på sæson 2 da det er meget det samme som sæson 1.

-Deleted scenes
-All guts inside
-Live or let die
-The meat of the music
-Fire on set
-The ink is alice

Anmeldelse skrevet den 14 oktober 2012.

Tilbage til Blu-ray Serie anmeldelser