Tintin: Enhjørningens Hemmelighed 2D & 3D blu-ray anmeldelse

Tintin: Enhjørningens Hemmelighed Blu-ray anmeldelse

Tintin: Enhjørningens Hemmelighed 2D & 3D blu-ray anmeldelse


Tintin: Enhjørningens Hemmelighed Blu-ray anmeldelse

Zone A-B-C = kodefri (DK udgave)
Spilletid: 107 minutter
Lyd:
DTS-HD Master Audio 7,1: Engelsk
Dolby Digital 5,1: Dansk, Svenk, Norsk, Finsk.
Undertekster:
Danske, Svenke, Norske, Finske & Engelske.
Aspect Ration: 2.35:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 24. marts 2012
Distributør: Sony pictures Home Entertainment
Antal disk: 2 = 2D Blu-ray/3D Blu-ray. 

Genre: Adventure, Animation.
Biograf premiere: 27 oktober 2011.

Crew:

Instruktør: Steven Spielberg

Manuskript:
Steven Moffat, Edgar Wright & Joe Cornish
Producere: Peter Jackson producer
Ken Kamins executive producer
Kathleen Kennedy producer
Jason D. McGatlin co-producer
Nick Rodwell executive producer
Adam Somner associate producer
Stephane Sperry executive producer
Steven Spielberg producer  
Klip: Michael Kahn

Musik: John Williams

Skuespiller som ligger stemmer til: 

Jamie Bell som Tintin
Andy Serkis som Captain Haddock / Sir Francis Haddock
Daniel Craig som Sakharine / Red Rackham
Nick Frost som Thomson
Simon Pegg som Thompson

Beskrivelse:

Velkommen til: ”Tintin: Enhjørningens Hemmelighed”. - Med udgangspunkt i Hergés universelt uforgængelige og elskede figurer, introduceres vi til den umætteligt nysgerrige og frygtløse unge journalist, Tintin (Jamie Bell) og hans til døden loyale følgesvend, hunden Terry, da de to finder et århundreder gammelt modelskib, der viser sig at indeholde en eksplosiv og livsfarlig hemmelighed...

Da de to drages ind i det mange århundreder gamle mysterium, kommer Tintin tilsyneladende pludselig i vejen for den skrupelløse gangster, Ivan Ivanovitch Sakharines (Daniel Craig), en nådeløs bandit, der er blevet overbevist om, at Tintin uretmæssigt har tilegnet sig ledetrådene til en umådelig skat, tilhørende den for længst afdøde, men stadig legendarisk modbydelige pirat, Rackham den Røde.

Nu starter Tintin – med hjælp fra sin trofaste Terry, den ramsaltede Kaptajn Haddock (Andy Serkis) og de to håbløse umuliusser, detektiverne Dupond og Dupont (Simon Pegg og Nick Frost) – en eventyrlig rejse den halve verden rundt, hvor han bliver tvunget til at overliste og udmanøvrere sine mange fjender i et åndeløst kapløb om at finde resterne af det gode skib Enhjørningen; et gammelt skibsvrag, der muligvis indeholder en umådelig formue… men måske også en urgammel forbandelse.

 

Andy Serkis som Captain Haddock og Jamie Bell som Tintin

 



Har glædet mig til at Tintin: Enhjørningens Hemmelighed kom på blu-Ray, da jeg er altid har været fan af Tintin og de gode historier. Forventningerne til filmen var høje og man må sige at Steven Spielberg og Peter Jackson har formået at lave en film som virkelig holder. Man glemmer helt at det faktisk er en tegnefilm man sidder og kigger på, da det er lykkes dem at lave en super flot computer animeret film med samme teknik som feks blev brugt i Avatar.

Tintin: Enhjørningens Hemmelighed er en film for hele familien og det kan anbefales at se den i 3D hvis det er muligt. Filmen vare 1 time og 47 minutter. Nu kan vi kun glæde os til næste Tintin film. 

Tintin: Enhjørningens Hemmelighed Blu-ray anmeldelse




Tintin: Enhjørningens Hemmelighed kommer med et imponerende DTS-HD Master Audio 7,1 mix som ikke skuffer. Et helt igennem dynamisk lydspor med nogle fantatiske panoreringer imellem front og baghøjttalerne. Dialogen er tydelige igennem hele filmen. LFE kanalen(subwoofer) går dybt et par gange dog uden at midste kontrollen på noget tidspunkt. Denne blu-ray kan anbefales når hjemmebioen skal vises frem. 



Tintin: Enhjørningens Hemmelighed kommer med et flot billede men mangler dog lige det sidste på den almindelige blu-ray udgave før den kan få topkarakter. Billedet kan engang imelllem virke lidt blødt og ikke så skarpt som man kunne ønske sig af en animeret film. Men ellers er der mange detaljer i billedet med nogle flotte farver og et godt sort niveau.



3D udgaven viser virkelig hvor godt 3D kan være. Tintin: Enhjørningens Hemmelighed på 3D blu-ray er intet mindre end fantastisk. Billedet har som 2D udgaven nogle flotte farver og et godt sort niveau. Dybden i 3D udgaven gør at man bliver trukket helt ind i filmen det skal dog siges at 2D udgaven ikke på nogle måder er dårlig. Anbefales til 3D demobrug.




Som høre sig til er der en masse ekstra og det rigtigt seværdigt men desværre er det ikke muligt at få tekster på, så mange vil nok vælge det fra og det er synd.

- Toasting Tintin: Part 1 (1080p, 1:24)
- The Journey to Tintin (1080p, 8:54) 
- The World of Tintin (1080p, 10:46)
- The Who's Who of Tintin (1080p, 14:18) 
- Tintin: Conceptual Design (1080p, 8:38) 
- Tintin: In the Volume (1080p, 17:54)
- Snowy: From Beginning to End (1080p, 10:11)
- Animating Tintin (1080p, 11:00)
- Tintin: The Score (1080p, 7:01) 
- Collecting Tintin (1080p, 3:58) 
- Toasting Tintin: Part 2 (1080p, 3:12)
- BD-Live.


Anmeldelse skrevet den 24 marts 2012. Biojensen.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser eller 3D Blu-ray anmeldelser