Ticket to Paradise Blu-ray anmeldelse

 
Ticket to Paradise Blu-ray anmeldelse
 
Anmeldelse skrevet af Morten Stjernholm

Ticket to Paradise Blu-ray anmeldelse

Zone A-B-C  (Nordisk udgave)
Spilletid: 1 time og 27 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 7,1
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: 2.39:1

Blu-ray udgivelsesdato: 30. januar 2023
Distributør: SF Studios / Universal
Antal disk: 1 = Blu-ray

Genre: Komedie, Romantik
Biografpremiere: 15. september 2022

Instruktør: Ol Parker
Manuskript: Ol Parker, Daniel Pipski
Producer: B.la. Deborah Balderstone, Tim Bevan, George Clooney
Klip: Peter Lambert
Musik: Lorne Balfe
 
Skuespiller:
George Clooney som David Cotton
Sean Lynch som Rob
Julia Roberts som Georgia Cotton
Arielle Carver-O'Neill som Kimberley
Ling Cooper Tang som Auctioneer
Billie Lourd som Wren Butler
Kaitlyn Dever som Lily Cotton
 
Beskrivelse:
"Ticket To Paradise" slår et sæt fraskilte forældre sig sammen for at forhindre deres forelskede datter i at begå den samme fejl, som de selv begik.
 
Ticket to Paradise Blu-ray anmeldelse
 
For at lave en romantisk komedie af høj kvalitet kræves der en troværdig historie, der får os til at tro på karaktererne på lærredet, forelske os i dem eller lide med dem.

'Ticket to Paradise' af instruktør Ol Parker er ikke den film. Efter typisk Hollywood opskrift har man formentlig voldtaget en europæisk film, skrevet et fladt manuskript og tilsat stjerneskuespillere hvor man udelukkende forlader sig på Julia Roberts & George Clooneys charme og magnetisme. Clooney og Roberts gør deres bedste, men det er altså langt fra nok til at redde filmen fra en middelmådig komedies skæbne.

David (Clooney) og Georgia (Roberts) giftede sig for 25 år siden og blev skilt 5 år senere. Lily, deres eneste datter er ved at afslutte sine jurastudier, og en vidunderlig karriere er linet op hvor hun skal starte på et prestigefyldt advokatkontor i storbyen. På en ferietur til Bali møder den unge kvinde en lokal tang-farmer, finder sig selv og forelsker sig i ham, hvilket leder til en beslutning om at ville have et andet liv end det som hun har jagtet mest for at leve op til hendes forældres forventninger. Nu vil hun giftes med ham og bosætte sig i Balis paradis.

De to fraskilte beslutter sig for at danne fælles front for at overbevise deres datter om at opgive ideen. Årsagen er deres egne traumer fra et mislykket ægteskab, men også frygten for, at pigen ødelægger hendes liv, i hvert fald efter vestlige eller amerikanske idealer.

Filmen formår aldrig at fremstå som andet end en turist reklame for Bali. Den rammer aldrig nerve eller sjæl, og trods et par superstjerner i hovedrollen er det ikke nok til at løfte filmen hjem. Det er et svagt manuskript, ganske enkelt.
 Ticket to Paradise Blu-ray anmeldelse

Filmen er skudt digitalt baseret på en 4K Digital Intermediate.Billedet fremstår flot, men mangler lidt liv. Man har en meget digital fornemmelse, der mangler noget “crispness” og tekstur.Farvepaletten er pænt mættet med nogen gange kraftige lyse nuancer men helt naturlige farver. Kontrasten er fremragende med velbalancerede sort niveau, veldefineret skygge og højlys. Det er en film der virkelig kunne have haft glæde af HDR farverum.
 
 DTS-HD Master Audio 7.1-kanals soundtracket er dialog fokuseret med en stemningsfyldt atmosfærisk baggrund i en lækkert omsluttende subtil surround. Musikken trækkes rigtig langt ud i rummet til næsten at være meget aggressiv i alle surround kanaler, hvilket er gjort rigtig fedt og bidrager til at løfte stemningen.Dialog er yderst velafbalanceret og klar, uden at virke presset, raspende eller overkomprimeret. Der er en rummelig, luftig fornemmelse og flot integration af dialogen.
 
Vi bliver snydt for ekstramateriale på denne nordiske udgivelse.
 
Set/hørt på:
Billede: JVC DLA-N7 projektor
Lyd: M&K S300 ATMOS lydsystem, Lyngdorf MP60 Processor.
Afspiller: Oppo UHD 205 Bluray afspiller, lydspor: DTS HD MA 5.1, hørt med Neural:X upmix.
 
 
Anmeldelse skrevet januar 2023

Tak til SF Studios / Universal

Tilbage til blu-ray anmeldelser