Nyheder til hjemmebiografen
Nyt Bio Gear Tryk her

Marantz cinema serie

Marantz afslører sin nydesignede CINEMA serie

Marantz afslører sin nydesignede CINEMA serie

Marantz®, et brancheførende moderne og luksuriøst lydmærke, introducerede Marantz CINEMA Series, en ny serie af førsteklasses, men alligevel nemme at installere hjemmebiografprodukter, der etablerer nye benchmarks for high-end ydeevne: upåklagelig lydkvalitet, rig på funktioner design og smuk styling. CINEMA-serien, der består af et flagskib fordybende forforstærker/processor med matchende 16-kanals forstærker og fire AV-receivere/forstærkere, forkæler film- og lydelskere med den mest overlegne og betagende lytteoplevelse hjemme.

"CINEMA-serien er konvergensen af ​​tre umiskendelige egenskaber ved Marantz-arven - usædvanlig høj ydeevne, omhyggelig byggekvalitet og elegant tidløst design." sagde Joel Sietsema, Marantz og Classé-præsident. "De mest kræsne cinefile og audiofile vil sætte pris på CINEMA-seriens fordybende lydoplevelse, udviklet til den dedikerede hjemmebiograf. De, der ønsker både form og funktion, vil i lige så høj grad værdsætte det udstillingsværdige håndværk, der løfter ethvert luksusrum."
 
Alle CINEMA Series AVR'er kan prale af fremragende ydeevne og et kraftfuldt 3D-lydbillede takket være de nyeste fordybende lydformater såsom Dolby Atmos®, DTS:X, plus 8K video tilgængelig på flere indgange, rumoptimering tilgængelig på flere indgange og yderligere funktioner designet til at forbedre underholdningsoplevelsen derhjemme.
 
CINEMA Series AVR'ernes HEOS® indbyggede teknologi understøtter en multirumsopsætning, så brugerne stadig kan nyde deres yndlingsmusik, podcasts eller sport fra populære streamingudbydere eller personlige musikbiblioteker – forbundet via Bluetooth, Wi-Fi og AirPlay 2. Det ser også lige så godt ud, som det lyder, og det udstråler et moderne udtryk af tidløst design, der er synonymt med Marantz-arven, inklusive det ikoniske koøjedisplay og andre elegante visuelle signaler.
 
Som en bonus for installatører og slutbrugere gør den helt nye high-definition grafiske brugergrænseflade og stemmekompatibilitet opsætning og betjening ret intuitiv. Installatører får også adgang til en række nye funktioner, herunder CI-tilstand, som beskytter visse indstillinger og reducerer sandsynligheden for servicekald på grund af brugerfejl.

CINEMA Series komplette lineup

MAV 10 og AMP 10: CINEMA-seriens apex-produkter, AV 10 og AMP 10 giver det ultimative fundament til din hjemmebiograf. Bygget på Marantz eksklusive HDAM-teknologi arbejder AV 10 og AMP 10 sammen og skaber et eliteunderholdningssystem på referenceniveau med 16-kanals forstærkningen af ​​AMP 10 perfekt matchet af det diskrete kredsløb og syv HDMI-indgange på AV 10.

CINEMA 40: Marantz CINEMA 40 er en førsteklasses AV-forstærker med 9 x 125 watt forstærkning og 11,4 kanals behandling, ideel til en fuldt dedikeret og fordybende hjemmebiograf, der viser sig at være den ultimative filmoplevelse. Aluminiumsfrontpanelet er ren luksus at røre ved, og det strækker sig til alle aspekter af dens opbygning.

CINEMA 50: Marantz CINEMA 50 er en AV-forstærker med 9x 110 watt forstærkning og 11,4-kanals behandling, perfekt til kræsne film- og musikentusiaster, der søger at skabe en fordybende hjemmebiograf med rige tonale kvaliteter og naturtro dynamik.

CINEMA 60: Marantz CINEMA 60 er en 7,2-kanals X 100-watt 8K AVR, der er ideel til dedikerede hjemmebiograf såvel som multifunktionelle medierum af enhver størrelse.

CINEMA 70s: Marantz CINEMA 70s er en slank 7.2-kanals X 50-watt 8K AVR, der er ideel til mindre opholdsrum, 
 
Priser.
MAV 10 og AMP 10, kommer i januar 2023
CINEMA 40: kommer marts 2023
CINEMA 50: 15.000,-
CINEMA 60: 10.000,-
CINEMA 70: 7.400,-
 
Det har været flere prisjusteringer på Marantz så SR8015 er gået fra 22.500,- til 27.000,- det samme gælder de andre modeller, men der er nogle forhandler som sælger dem til
 
15/10-2022
UHD Blu-ray
Besøg UHD blu-ray siden Tryk her
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook