Comeback Trail blu-ray anmeldelse

 
Comeback Trail blu-ray anmeldelse
 
Anmeldelse skrevet af Morten Stjernholm

Comeback Trail blu-ray anmeldels
Zone B
Spilletid: 1 time og 44 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1
Undertekster: Dansk
Aspect Ration: 2.39:1

Blu-ray udgivelsesdato: 14. februar 2022
Distributør: SF Studios
Antal disk: 1 = Blu-ray

Genre: Krimi/Komedie
Biografpremiere: Ikke vist i de Danske biografer

Instruktør: George Gallo
Manuskript: George Gallo, Josh Posner
Producer: B.la.Jason Allison,Charles Andros,Jordan Bouderau,Ray Bouderau
Fotograf: Lucas Bielan
Klip: John M. Vitale
Musik: Aldo Shllaku
 
Skuespiller:
Robert De Niro som Max Barber
Tommy Lee Jones som Duke Montana
Morgan Freeman som Reggie Fontaine
Zach Braff som Walter Creason
Emile Hirsch som James Moore
Sheryl Lee Ralph som Bess Jones
Kate Katzman som Megan Albert
 
Beskrivelse:
De Niro, Tommy Lee Jones og Morgan Freeman brillerer i et forudsigeligt, kedeligt manuskript.
 
Comeback Trail blu-ray anmeldels
 
Når hollywood laver en film der handler om filmbranchen så ringer alle mine alarmklokker der siger, GÅ STRAKS VÆK FRA DISK ÆSKEN!

The Comeback Trail er “baseret på” filmen med samme navn fra 1982.

Produceren Max (Robert De Niro) er i fare for at miste hans firma, på grund af en stor gæld til gangsteren Reggie Fontaine (spillet af Morgan Freeman med altid sjove Eddie Griffin som sidekick). Inspireret af en dødsulykke på et filmset der udløste en stor forsikring til et andet selskab, får de den snedige idé at bringe en gammel selvmorderisk cowboystjerne i spil (Tommy Lee Jones) for at lave en ny western, forsikre ham til en stor sum, - og derefter give ham alle mulige farlige stunts og anstrengende aktiviteter at lave, i håb om at den gamle knark falder død om så de kan få forsikringen. Den gamle cowboy skuespiller viser sig dog at være meget mere modstandsdygtig, end de troede han var, og det er her vi skal begynde at grine.

The comeback trail byder på 2 forrygende hovedroller i Tommy Lee Jones og Robert De Nero der viser stort format og komisk talent, i et virkelig middelmådigt manuskript, der både “wokes up”, men stadig er sat i en slut halvfjedser kontekst. Resultatet er en B-film der er sådan lidt Coyote & Roadrunner agtig falden på hale komedie i andet akt, der dog godt kan nydes af fans af de tre top skuespillere. Der faldt et par grin undervejs, men rigtig sjov bliver filmen aldrig. Faktisk er det sjoveste en fiktiv trailer for filmen “killer nuns” der kommer under rulleteksterne!
 Comeback Trail blu-ray anmeldels

Fotografering, lyssætning og videokvalitet fejler til gengæld intet, og stod forrygende lækkert på min ny-kalibrerede JVC N7 projektor. Naturlige, velafbalancerede farver i en lidt støvet halvfjerdser farvepalette med masser af detaljer. Absolut ingen kompressions artefakter på diskens AVC encode.
 
Vi får som altid et standard DTS HD MA 5.1 lydmix (sikkert fordi det er det billigste for producenten), der dog skinner med en luftig og punchy lydkvalitet, med fremragende, afslappet dialog og god motion til subwoofer(ne). Mixet er dog meget front orienteret, men med fornem balance hele vejen igennem, frisk musik, SFX og god dynamik. Faktisk synes at lyden er i den bedre ende i forhold til mange af de flade mix vi skal lægge ører til i disse dage.
 
En ørkenvandring af gabende tomhed på denne disk, der er så skrabet som de kan være. Her er ikke engang en top menu… Måske næste skridt er at vi får diskene i et papir sleeve?
 
Set/hørt på:
Billede: JVC N7 projektor
Lyd: M&K S-300 (LCR) S-300T (LS/RS) MP300 (SBL/SBR), (nyhed!) IW150T (4xHEIGHT). 2 x X12 subwoofere (LFE) Lyngdorf SDA-2400, NAD M27, Lyngdorf MP60 surround processor.

Afspiller: Oppo UHD 205, DTS HD MA 5.1 lydspor hørt med DTS Neural:X upmix

Anmeldelse skrevet februar 2022.

Tak til SF Studios

Tilbage til blu-ray anmeldelser