Injustice blu-ray anmeldelsen

 
Injustice blu-ray anmeldelsen
 
Anmeldelse skrevet af Rasmus Jensen

Injustice blu-ray anmeldelsen

Zone B
Spilletid: 1 timer & 27 minutter 
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: 1.78:1

Blu-ray udgivelsesdato: 25. oktober 2021
Distributør: SF Studios / Warner
Antal disk: 1 = Blu-ray

Genre: Animationsfilm
Biografpremiere: Ikke vist i biografen

Instruktør: Matt Peters
Manuskript: Ernie Altbacker
Producer: B.la. Sam Register, James Krieg, Rick Morales
Klip: Craig Paulsen
 
Skuespiller:
Justin Hartley som Superman
Anson Mount som Batman
Gillian Jacobs som Harley Quinn
Oliver Hudson som Plastic Man
Faran Tahir som Ra's al Ghul
 
Beskrivelse:
Da Supermans verden splintres på grund af tragiske hændelser styret af den djævelske Joker, bliver han besat af tanken om at sikre fred … for enhver pris. Manden af stål sætter en tyrannisk dagsorden, som kun kan stoppes af én helt: Batman. Justice League bliver splittet, da de to tidligere allierede står over for et dødeligt opgør om frihed.
 
Injustice blu-ray anmeldelsen
 
 
Tilbage i 2013 så spillet Injustice: Gods Among Us dagens lys. Udvikleren Netherrealm Studios havde tidligere udgivet den klassiske Mortal Kombat-serie med stor succes, så naturligvis blev Injustice også et særdeles voldelig spil blot med DC helte og antihelte. Spillet blev så stor en succes at den selvfølgelig skulle have en efterfølger blot navngivet Injustice 2. DC Comics hoppede selvfølgelig med på bølgen og skabte adskillige tegneserier som skulle underbygge fortællingen i de to spil. Nu har DC valgt at producerer en animationsfilm og den har vi selvfølgelig kigget lidt nærmere på.

Historien er en tro kopi af spillene og indledes med at Superman er blevet en diktator tyran efter, at være blevet narret af Jokeren til at dræbe Lois Lane. Det har medført at han ikke længere ser nogen grund til at skåne kriminelle typer, og i stedet hellere ser dem forvandlet til støv, hvilket har fået en række af superhelte og skurke som Wonder Woman, Black Adam og Bane, til at følge ham.

På den anden side står Batman der stadig ikke mener at døden er en løsning, og han støttes ligeledes af en række helte og skurke som Green Arrow, Lynet Plastic Man. Denne deling af superheltene skal selvfølgelig munde ud i et endeligt opgør hvor det skal afgøre menneskelighedens skæbne. Det lyder måske alt sammen lidt fjollet hvis man ikke har læst en superheltetegneserie for nyligt, men historien er rent faktisk hæderlig.

Den eneste hanke som jeg umiddelbart har ved historien er selvfølgelig at ens elskede superhelte ikke burde reagerer sådan, ikke med den baggrundsviden man har om dem. Uden at spoile for meget bliver dette ”lille” problem løst ved hjælp af multiverse og det er måske en lidt let købt løsning. Når det er sagt var jeg dog udmærket underholdt men det er en nogenlunde middelmådig DC fortælling.
 Injustice blu-ray anmeldelsen

Filmen bliver leveret i et 1.78:1 1080p/ MPEG-4 MVC transfer, som er fremragende behandlet på denne blu-ray udgivelse. Der er ikke en finger at sætte på den visuelle del. Farverne er dejlig varme som man forventer det med denne slags udgivelser. I det hele taget er alle farverne meget klare og tydelige hvor den sorte også får lov til at have en god dybde og i det hele taget spiller de mørke farver en utrolig stor rolle i denne film, da mange af scenerne foregår om aftenen. Det hele bliver leveret i den sædvanlige DC Films stil så hvis man har set de andre udgivelser fra dem kan man forvente mere af det samme.
 
DC har på denne udgivelse droppet det danske lydspor og vi må derfor ”nøjes” med et engelsk DTS-HD Master 5.1 lydspor. Underligt at de ikke kan gøre det konsekvent enten at udgive med dansk lyd eller helt lade være, denne måske/måske ikke tilgang er bare irriterende. På denne udgivelse bliver der virkelig gjort brug af alle de højttalere som skulle være sat til ens system, der er virkelig kælet for øregangene. Alle kanalerne bliver brugt både for og bag og subwooferen får virkelig lov til at sparke fra sig i de action fyldte scener. Der er meget action i denne film, men alligevel formår udgivelsen at gøre plads til både tale og baggrundsmusik, også uden den ene går ud over den anden. Ligesom med billedsiden er dette som det plejer at være fra DCs side.
 
 

Anmeldelse skrevet oktober 2021.

Tak til SF Studios / Warner

Tilbage til blu-ray anmeldelser