Justice Society World War II blu-ray anmeldelse

 
Justice Society World War II blu-ray anmeldelse
 
Anmeldelse skrevet af Rasmus Jensen

Justice Society World War II blu-ray anmeldelse

Zone B
Spilletid: 1 time & 27 minutter 
Lyd: DTS HD Mater Audio 5,1
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 1.78:1

Blu-ray udgivelsesdato: 10. maj 2021
Distributør: SF Studios / Warner
Antal disk: 1 = Blu-ray

Genre: Animationsfilm
Biografpremiere: Ikke vist i de Danske biografer

Instruktør: Jeff Wamester
Manuskript: Jeremy Adams, Meghan Fitzmartin
Producer: bl.a. Sam Register, Kimberly S. Moreau, James Krieg
Klip: Bruce King
Musik: Kevin Riepl
 
Skuespiller som ligger stemme til:
Matt Bomer som Flash
Stana Katic som Wonder Woman
Darren Criss som Superman
Omid Abtahi som Hawkman
Chris Diamantopoulos som Steve Trevor
 
Beskrivelse:
The Flash sætter farten op for at hjælpe Superman som er i kamp mod Braniac i Metropolis. Flash ender dog på en tidsrejse og befinder sig pludselig midt i Anden Verdenskrig. Her møder han Wonder Woman og hendes tophemmelige team kendt som The Justice Society of America.
 
Justice Society World War II blu-ray anmeldelse
 
 
Så er endnu en DC tegnefilm landet på mit bord, denne gang er der tale om Justice Society: World War II. Tegnestilen er magen til den vi så i Superman: Man of Tomorrow og Batman: Soul of the Dragon, holdt utrolig simpelt og alle karakterer er highlighted med en sort kant rundt om sig som man f.eks. kender fra den populære Archer tv-serie. Det er en smagssag om man er til denne stil eller ej, men det er bestemt en anderles tilgang end i tidligere DC tegnefilm og ikke noget jeg personligt synes fremmer filmene.

Mens Marvel må siges at være førende når det kommer til superhelte på det store lærreder, fører DC når det kommer til de animerede film der ryger direkte ud på streamingtjenesterne og de fysiske medier. Tegneserievirksomheder sikre et regelmæssigt flow af film med mindst et par titler om året, der dog varierer i kvalitet. Men uanset deres kvalitet kan man ikke benægte, at de som regel er underholdende.

Under et besøg i Metropolis med sin kæreste Iris, befinder Barry Allen, også bedre kendt som Flash, sig fanget i begivenheder der transporterer ham til Anden Verdenskrig æraen i Europa. Selvom han ikke har nogen idé om, hvordan eller hvorfor han er der, indser han snart, at han ikke er den eneste superhelt, der er fanget i en kamp mod nazisterne. Et nyt hold er blevet dannet af præsident Roosevelt for at beskytte verden mod ondskabens fremmarch: Justice Society.

The Justice Society, en skjult gruppe bestående af Hawkman, Black Canary, Hourman, en Flash ved navn Jay Garrick, og deres leder Wonder Woman, skal nu stå sammen med Barry Allen, hvis han skal have nogen chance for at vende hjem. I hans søgen på svar møder Justice Society både nye fjender og allierede, fra de dybeste have til de fjerneste stjerner.

At vi befinder os i et andet årti og med andre dynamikker har en vis gavnlighed for filmen. Wonder Woman er aldrig blevet præsenteret i aktion med en sådan effektivitet, denne films Steve Trevor er sympatisk, og enhver mulighed for at se nogle af filmens andre ældre helte i aktion er stadig en glæde. Selve historien forbliver dog en forholdsvis kold og upersonlige fortælling der tilmed er en anelse forenklet og rodet. Det er et eventyr i DC's animerede univers, men ikke en bemærkelsesværdig en..
 
 Justice Society World War II blu-ray anmeldelse

Filmen bliver leveret i et 1.78:1 1080p/ MPEG-4 MVC transfer, som er fremragende behandlet på denne blu-ray udgivelse. Der er ikke en finger at sætte på den visuelle del. Farverne er dejlig varme som man forventer det med denne slags udgivelser. I det hele taget er alle farverne meget klare og tydelige hvor den sorte også får lov til at have en god dybde og i det hele taget spiller de mørke farver en utrolig stor rolle i denne film, da mange af scenerne foregår om aftenen. Det hele bliver leveret i den sædvanlige DC Films stil så hvis man har set de andre udgivelser fra dem kan man forvente mere af det samme.
 
 
DC har på denne udgivelse droppet det danske lydspor og vi må derfor ”nøjes” med et engelsk DTS-HD Master 5.1 lydspor. Underligt at de ikke kan gøre det konsekvent enten at udgive med dansk lyd eller helt lade være, denne måske/måske ikke tilgang er bare irriterende. På denne udgivelse bliver der virkelig gjort brug af alle de højttalere som skulle være sat til ens system, der er virkelig kælet for øregangene. Alle kanalerne bliver brugt både for og bag og subwooferen får virkelig lov til at sparke fra sig i de action fyldte scener. Der er meget action i denne film, men alligevel formår udgivelsen at gøre plads til både tale og baggrundsmusik, også uden den ene går ud over den anden. Ligesom med billedsiden er dette som det plejer at være fra DCs side.
 
 

Anmeldelse skrevet maj 2021.

Tak til SF Studios / Warner

Tilbage til blu-ray anmeldelser