Superman Man of Tomorrow blu-ray anmeldelse

 
Superman Man of Tomorrow blu-ray anmeldelse
 
Superman Man of Tomorrow blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Rasmus Jensen

Superman Man of Tomorrow blu-ray anmeldelse

Zone A-B-C = kodefri (Nordisk udgave) 
Spilletid: 1 time & 27 minutter 
Lyd: DTS HD Master Audio 5.1
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 1.78:1

Blu-ray udgivelsesdato: 17. september 2020
Distributør: SF Studios / Warner
Antal disk: 1 = Blu-ray

Genre: Animationsfilm
Biografpremiere: Ikke vist i de Danske biografer

Instruktør: Chris Palmer
Manuskript: Tim Sheridan
Producer: B.la. Sam Register, Kimberly S. Moreau, James Krieg
Klip: Bruce King
Musik: Kevin Riepl
 
Skuespiller:
Darren Criss som Superman
Ryan Hurst som Lobo
Zachary Quinto som Lex Luthor
Ike Amadi som Martian Manhunter
Alexandra Daddario som Lois Lane
 
Beskrivelse:
Clark Kent, den unge helt fra den døende planet Krypton, arbejder som praktikant på avisen Daily Planet sammen med reporteren Lois Lane, mens han i hemmelighed udøver sine superkræfter. Se med, når han kæmper mod den intergalaktiske dusørjæger Lobo og en fremmed parasit, som skal overvindes. Verden kommer til at kende Superman, men først må Superman redde verden.
 
Superman Man of Tomorrow blu-ray anmeldelse
 
 
Clark Kent, den unge helt fra den døende planet Krypton, arbejder som praktikant på avisen Daily Planet sammen med reporteren Lois Lane, mens han i hemmelighed udøver sine superkræfter. Se med, når han kæmper mod den intergalaktiske dusørjæger Lobo og en fremmed parasit, som skal overvindes. Verden kommer til at kende Superman, men først må Superman redde verden.Så er endnu en DC tegnefilm landet på mit bord, denne gang er der tale om Superman: Man of Tomorrow. Et hurtigt kig på coveret afslører ikke noget udover det sædvanlige, men med det samme filmen går i gang kan man hurtigt se at noget er anderles. Tegnestilen i denne film er nemlig holdt utrolig simpelt og alle karakterer er highlighted med en sort kant rundt om sig som man f.eks. kender fra den populære Archer tv-serie. Det er en smagssag om man er til denne stil eller ej, men det er bestemt en anderles tilgang end i tidligere DC tegnefilm.

Filmen er endnu en skabelsesberetning om Superman, dog ikke helt fortalt som vi oftest ser den. Historien begynder med en ung Clark i Kansas, der udmærket er klar over at han er anderledes og derfor let påvirkes når ordet rumvæsen bruges på en negativ måde. Dette etablerer for hurtigt den menneskelige tone i historien, der fortsætter mens han vokser op og flytter til Metropolis. I storbyen er han en udstødt, der starter ud som en kaffe dreng for The Daily Planet, mens han beundrer den prisbelønnede unge reporter Lois Lane, specifikt hendes takedown af milliardær Lex Luthor som tilmed har betalt for hendes uddannelse. Lane der på trods af hendes stærke arbejdsmoral og naturlige talent, heller ikke er vellidt af hendes jævnaldrende, bemærker at hende og Clark har noget til fælles. Clark der godt er klar over sine evner, men ikke har fuldt kontrol over dem, bliver overvåget af en mystisk mand - der senere viste sig at være J'onn også kendt som The Martian Manhunter. J'onn kender kun alt for godt til jordboernes fordomme overfor rumvæsener, men bliver hurtigt klar over hvor Clark står ved ankomsten af Lobo, hvis kaotiske natur og bad-boy opførsel stå i skarp kontrast til Supermans stive urokkelige moralske kompas.

Lex Luthor kommer tilbage på banen da Superman får brug for hans hjælp til at besejre en endnu stærkere fjende kaldet Parasit. En skabning der blev til under den indledende kamp mellem Superman og Lobo, da Rudy Jones blev ramt af en af Lobos granater og efterfølgende muterede. Nu med evnen til at suge livskraft ud af alt han rører, vokser Parasits hæslige fremmede krop sig større og mere magtbegærlige efter hvert måltid.

Med fokus på at dette er en nyfortolkning af Supermans tilblivelseshistorie, må jeg ærligt indrømme at dette er en af de mere kedelige Superman tegnefilm jeg har set. Hvad der redder denne film, er Lobos medvirken i filmen. Hans personlighed og karakter giver filmen en skarp kant og så blev jeg gladelig overrasket over at høre Zachary Quinto som Lex Luthor, han har den perfekte stemme til Luthor så jeg håber bestemt at han bliver genbrugt til rollen.
 
 Superman Man of Tomorrow blu-ray anmeldelse

Filmen bliver leveret i et 1.78:1 1080p/ MPEG-4 MVC transfer, som er fremragende behandlet på denne blu-ray udgivelse. Der er ikke en finger at sætte på den visuelle del. Farverne er dejlig varme som man forventer det med denne slags udgivelser. I det hele taget er alle farverne meget klare og tydelige hvor den sorte også får lov til at have en god dybde og i det hele taget spiller de mørke farver en utrolig stor rolle i denne film, da mange af scenerne foregår om aftenen. Det hele bliver leveret i den sædvanlige DC Films stil så hvis man har set de andre udgivelser fra dem kan man forvente mere af det samme.
 
 
Vi får heldigvis den danske udgivelse med et DTS-HD Master 5.1 lydspor. På denne udgivelse bliver der virkelig gjort brug af alle de højttalere som skulle være sat til ens system, der er virkelig kælet for øregangene. Alle kanalerne bliver brugt både for og bag og subwooferen får virkelig lov til at sparke fra sig i de action fyldte scener. Der er meget action i denne film, men alligevel formår udgivelsen at gøre plads til både tale og baggrundsmusik, også uden den ene går ud over den anden. Ligesom med billedsiden er dette som det plejer at være fra DCs side.
 

Anmeldelse skrevet september 2020.

Tak til SF Studios

Tilbage til blu-ray anmeldelser