Wonder Woman Bloodlines blu-ray anmeldelse

 
Wonder Woman Bloodlines blu-ray anmeldelse

Wonder Woman Bloodlines blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Rasmus Jensen
 
Wonder Woman Bloodlines blu-ray anmeldelse
 
Zone A-B-C = kodefri (Nordisk udgave)
Spilletid: 1 time og 22 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: 1.78:1

Blu-ray udgivelsesdato: 14. november 2019
Distributør: FOX Paramount Warner Home Entertainment
Antal disk: 1 x blu-ray

Genre: Animationsfilm
Biograf premiere: Ikke vist i biografen

Instruktør: Justin Copeland, Sam Liu
Manuskript: Mairghread Scott
Producere: B.la. Sam Liu, Amy McKenna, Matthew Mahoney
Klip: Christopher D. Lozinski
Musik: Frederik Wiedmann
 
Skuespiller som ligger stemme til:
Rosario Dawson som Wonder Woman / Princess Diana
Jeffrey Donovan som Steve Trevor
Marie Avgeropoulos som Silver Swan / Vanessa Kapatelis
Mozhan Marnò som Dr. Cyber
Courtenay Taylor som Dr. Poison
 
Beskrivelse: 
Oplev den legendariske historie om det berømte Justice League-medlem Wonder Woman, når hun kæmper for det gode med sit sværd og sin magiske lasso. Hun gør det til sin mission at hjælpe en ung pige, der er kommet i vanskeligheder og er blevet rekrutteret i Villainy, Inc. – en dødsensfarlig organisation, der er ude efter at invadere Themyscira, Wonder Womans hjem.
 
Wonder Woman Bloodlines blu-ray anmeldelse
 
Wonder Woman: Bloodlines, den trettende del i DC Universets animationsfilmfranchise, er uden tvivl både en prequel og en efterfølger til Justice League: War fra 2014. Selvom Bloodlines ikke ligefrem er den bedste tegneserie om amazoneprinsessen, har den en betydelig del af Wonder Woman-fokuserede handling, som fans vil sætte stor pris på. Man bør heller ikke ignorere, hvordan denne seneste animerede film trækker inspiration fra The New 52 universet. Derfor befinder historien sig i en moderne ramme fremfor den første verden krig.

Animationsfilmen forbliver tro mod den veletablerede tegneseriehistorie om det klassiske møde mellem Steve Trevor og titelfiguren. Diana fra Themyscira vælger at forlade det liv hun kender og forsøge at hjælpe menneskenes verden. Bloodlines giver fans en robust følelsesladet baghistorie, der tilføjer kontekst til prinsessens begrundelse for at vælge menneskets verdens frem for hendes egen. Efter denne introduktion af hovedpersonen og Steve Trever befinder handlingen sig primært i menneskets verden, hvor vor helte slås mod forskellige medlemmer af Villainy Inc. Frem for alt imponerer her Bloodlines kampkoreografi hvor Diana kæmper mod store skurke som Giganta, noget der i andre film ikke just altid har fungeret, men som pga. fornem koreografi faktisk virker overraskende godt i denne film. Hver kamp implementerer alle Dianas evner og færdigheder, såsom at blokere kugler med hendes spænd og super styrke, men også hendes niveau af forståelse og empati.

Animationen under alle disse scener gør også et stort stykke arbejde med at holde handlingen intens og hjælpes med Frederik Wiedmanns musikalske score, der indeholder mange forskellige stilarter. På trods af denne effektive indsats, kæmper instruktører Justin Copeland og Sam Liu for at holde tempoet i filmen. På papiret er mange af de samtaler, som forfatter Mairghread Scott skriver fine, men redigeringen er for langsom og i visse samtaler og stoppes filmens fremgang nærmest helt.

Bloodlines har et godt greb om, hvad der gør Diana unik i DC Universet, men det noget tynde manuskript gør intet godt for filmen. Som filmen skrider frem, venter man egentlig bare på at den bliver færdig og det er en skam for med et lidt skarpere manus og et lidt højere tempo kunne filmen have været positiv anderledes.
 
Wonder Woman Bloodlines blu-ray anmeldelse
 
Filmen bliver leveret i et 1.78:1 1080p/ MPEG-4 MVC transfer, som er fremragende behandlet på denne blu-ray udgivelse. Der er ikke en finger at sætte på den visuelle del. Farverne er dejlig varme som man forventer det med denne slags udgivelser. I det hele taget er alle farverne meget klare og tydelige hvor den sorte også får lov til at have en god dybde og i det hele taget spiller de mørke farver en utrolig stor rolle i denne film, da mange af scenerne foregår om aftenen. Det hele bliver leveret i den sædvanlige DC Films stil så hvis man har set de andre udgivelser fra dem kan man forvente mere af det samme.
 
Wonder Woman: Bloodlines udgives med et lækkert engelsk DTS-HD Master 5.1 lydspor. På denne udgivelse bliver der virkelig gjort brug af alle de højttalere som skulle være sat til ens system, der er virkelig kælet for øregangene. Alle kanalerne bliver brugt både for og bag og subwooferen får virkelig lov til at sparke fra sig i de action fyldte scener. Der er meget action i denne film, men alligevel formår udgivelsen at gøre plads til både tale og baggrundsmusik, også uden den ene går ud over den anden. Ligesom med billedsiden er dette som det plejer at være fra DCs side.
 
 
 
Tak til FOX Paramount Warner Home Entertainment / PR Nordic 


Anmeldelse skrevet december 2019. 

Tilbage til Blu-ray anmeldelser