Batman Hush blu-ray anmeldelse

 
Batman Hush blu-ray anmeldelse

Batman Hush blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Rasmus Jensen
 
Batman Hush blu-ray anmeldelse
 
Zone A-B-C = kodefri (Nordisk udgave)
Spilletid: 1 time og 22 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: 1.78:1

Blu-ray udgivelsesdato: 24. oktober 2019
Distributør: FOX Paramount Warner Home Entertainment
Antal disk: 1 x blu-ray

Genre: Animationsfilm
Biograf premiere: Ikke vist i biografen

Instruktør: Justin Copeland
Manuskript: Ernie Altbacker
Producere: B.la. Michael E. Uslan, James Tucker, Sam Register
Klip: Christopher D. Lozinski
Musik: Frederik Wiedmann
 
Skuespiller som ligger stemme til:
Jason O'Mara som Batman
Jennifer Morrison som Selina Kyle
Geoffrey Arend som Riddler
James Garrett som Alfred
Bruce Thomas som Gordon
 
Beskrivelse: 
Batman kommer på en prøve, da han må forsøge at standse Hush’ dødsensfarlige spil. Batman: Hush, der er baseret på en grafisk roman fra DC af Jeph Joeb og Jim Lee, er en af de bedste Batmanfortællinger gennem tiden. En ægte stjerneparade fra DC – blandt andre Superman, Nightwing, Catwoman, Poison Ivy og Joker – medvirker i denne historie om mord, mystik og romantik.
 
Batman Hush blu-ray anmeldelse
 
I betragtning af tegneseriens popularitet var det nærmest uundgåeligt at Hush ville blive filmatiseret og er dermed den 13ende film i DCs Animated Movie Universe. Historien følger tegneserien hvor Batman undersøger en nylig kriminalitetsepidemi, der involverer et stort antal af Batman fjendegalleri. De lader til at være bundet af den mystiske nye skurk kaldet ”Hush”, som planlægger et detaljeret spil for at nedtage Gothams helt en gang for alle. I mellemtiden er der også romantik i luften, da Selina Kyle / Catwoman i løbet af historien danner par med Batman under hans efterforskning uden at indse, hvad hans sande identitet er.

Efter sidste års The Death of Superman, der dykker dybt ned i forholdet mellem Lois og Clark, fungerer kærlighedshistorien godt med DC-heltene. Forholdet mellem Bruce og Selina er smukt og sexet. Der er også stadig det vedvarende spørgsmål om, hvorvidt Batman nogensinde kan være virkelig glad eller ikke, samt holde sig til sit retskodeks, der virkelig sættes på prøve hen imod filmens eksplosive klimaks.

Tegneseriens helt store fejl er desværre direkte overført til denne animerede film. Mængden af karakterer, der kastes ind i blandingen - uanset om det er nogle af de ikoniske skurke, der bruges til ganske vist velkoreograferede action-sæt eller medlemmer af Bat-Family, er mange af dem der kun et kort øjeblik til at sige noget og derefter forsvundet igen. Dette bidrager til en til tider tynd historie hvor det går mere på at få så mange karakterer med som muligt, end at fortælle en egentlig historie og det er synd da den grundlæggende historie egentlig er ganske interessant.
 
Batman Hush blu-ray anmeldelse
 
Filmen bliver leveret i et 1.78:1 1080p/ MPEG-4 MVC transfer, som er fremragende behandlet på denne blu-ray udgivelse. Der er ikke en finger at sætte på den visuelle del. Farverne er dejlig varme som man forventer det med denne slags udgivelser. I det hele taget er alle farverne meget klare og tydelige hvor den sorte også får lov til at have en god dybde og i det hele taget spiller de mørke farver en utrolig stor rolle i denne film, da mange af scenerne foregår om aftenen. Det hele bliver leveret i den sædvanlige DC Films stil så hvis man har set de andre udgivelser fra dem kan man forvente mere af det samme
 
Vi får heldigvis den danske udgivelse med et DTS-HD Master 5.1 lydspor. På denne udgivelse bliver der virkelig gjort brug af alle de højttalere som skulle være sat til ens system, der er virkelig kælet for øregangene. Alle kanalerne bliver brugt både for og bag og subwooferen får virkelig lov til at sparke fra sig i de action fyldte scener. Der er meget action i denne film, men alligevel formår udgivelsen at gøre plads til både tale og baggrundsmusik, også uden den ene går ud over den anden. Ligesom med billedsiden er dette som det plejer at være fra DCs side.
 
 
 
Tak til FOX Paramount Warner Home Entertainment / PR Nordic 


Anmeldelse skrevet november 2019. 

Tilbage til Blu-ray anmeldelser