Hotel Transylvania 3 blu-ray anmeldelse

 
Hotel Transylvania 3 blu-ray anmeldelse
 
Hotel Transylvania 3 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Rasmus Jensen

Hotel Transylvania 3 blu-ray anmeldelse
 
Zone: Nordisk udgave)
Spilletid: 1 time og 37 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5.1 
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 1.85:1

Blu-ray udgivelsesdato: 22. november 2018
Distributør: 
Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disc: 1 = blu-ray

Genre: Animation, Familie, Eventyr
Biograf premiere: 12. juli 2018
 
Instruktør: Genndy Tartakovsky
Manuskript: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Producere: bl.a. Michelle Murdocca, Carey Smith, Mandy Tankenson, Genevieve West
Klip: Joyce Arrastia
Musik: Mark Mothersbaugh

Skuespiller som ligger stemme til:
Adam Sandler som Dracula
Selena Gomez som Mavis
Jim Gaffigan som Van Helsing
Andy Samberg som Johnny
Steve Buscemi som Wayne
 
Beskrivelse: 
Efter at have kæmpet mod Van Helsing-slægten i årtier og holdt sit monster-hotel kørende trænger Dracula efterhånden til en ferie. Så datteren Mavis overrasker Drac og resten af monster-familien med en krydstogtferie. Dracula har ikke datet i mange år, men mødet med den menneskelige kaptajn, Eunice, tænder en ny glød i vampyren. Den stormende forelskelse viser sig dog ikke at være helt ufarlig.
 
Hotel Transylvania 3 blu-ray anmeldelse
 
Den tredje film i rækken om Draculas hotel er udkommet, tids nok til at man kan lægge den under juletræet. At den har undertitlen Summer Vacation gør ikke det helt store, selv om det skulle være en julegave, da det lige så godt kunne være en hvilken som helst anden ferie der afholdes i filmen. Og netop det faktum er ret gældende, for det er endnu engang en ligegyldig historie der serveres for publikum i Hotel Transylvania 3. Man skal se den for komikken og den let spiselige underholdning ligesom med de forrige film. Hvis man kunne lide dem, ligesom undertegnet, så kan man også lide denne tredje film i rækken.

Mavis synes at hendes fader Dracula virker stresset og arbejder alt for hårdt så gør det indlysende og booker da en dejlig afslappende ferie for ham. Hvad hun dog ikke er helt klar over er at Dracula føler sig en anelse ensom, da det er gået op for ham at alle omkring ham har en partner at være sammen med, alle undtagen ham, og selv om han har fornægtet det føler han sig nu ret så ensom. Så efter 10 minutters spilletid burde det være soleklart for enhver hvad der kommer til at ske for Dracula på denne planlagte ferie.

Den ferie Mavis har booked skal de overraskende nok ikke alene afsted på, alle Draculas venner er selvfølgelig med på dette eventyr. Efter en kort flyvetur ankommer de til intet mindre end en tro kopi af The Love Boat og sådan er der hele vejen igennem et hav af referencer til kult materiel fra 60’erne og 70’erne som nok kun det voksne publikum vil fange. Det hele skal dog ikke være lutter idyl, der skal være noget modspil og denne leveres af selveste Van Helsing klanen hvis mål er at udrydde alle monstre. Dracula har et noget anstrengt forhold til Helsing folkene som i flere årtier har prøvet at dræbe ham, men han er undsluppet hver gang.

Mere vil jeg ikke afsløre her, for denne korte beskrivelse kan sagtens iscenesætte hvad du går ind til med Hotel Transylvania 3. Det er som tidligere nævnt mere af det samme, hvis man har set de forrige film og det er egentlig også hvad man burde forvente. Hvis man går ind til filmen med det mindset vil man være rigtig godt underholdt da de jokes og one-liners der konstant serveres er rigtig godt skrevet og endda nogle ret så originale. Hvis man på den anden side forventer noget revolutionerende nyt så spring denne seneste Hotel Transylvania over og find noget andet at underhold dig selv med.
 
Hotel Transylvania 3 blu-ray anmeldelse
 
Filmen bliver leveret i et 1.85:1 MPEG-4 AVC transfer, som er fremragende behandlet på denne blu-ray udgivelse. Der er ikke en finger at sætte på den visuelle del. Farverne er dejlig varme og overdimensioneret som man forventer det med tegne- og animationsfilm. I det hele taget er alle farverne meget klare og tydelige, hvor den sorte også får lov til at have en god dybde. Detaljegraden er også utrolig god, hvor alene den store mængde af detaljer på de forskellige biler ikke kan undgå at imponere. Man føler virkelig at der er blevet kælet for detaljerne, og filmens visuelle formåen er som man forventer og ligner det vi er blevet præsenteret for i de tidligere film i serien.
 
Filmen kommer med både et engelsk DTS-HD Master 5.1 samt blandet andet et dansk Dolby Digital 5.1 lydspor. Jeg valgte at se filmen med både dansk og engelsk lydspor, hvor det engelske klart er at foretrække for voksne, selvom det danske lydspor absolut ikke er dårligt. Lige fra start er der på denne udgivelse gang i samtlige af de højttalere der skulle være sat til ens system og der er virkelig kælet for øregangene hvad angår effekter, musik og snak. Alle kanalerne bliver brugt, både for og bag og subwooferen får også lov til at fortælle at den lever. Det er i det hele taget en rigtig god lydside som er på denne udgivelse. I vant stil formår udgivelsen at gøre plads til både tale og baggrundsmusik også uden den ene går ud over den anden. Jeg hørte ikke nogen forvrængninger eller overstyringer af lyden selv ved en høj lydstyrke, det hele virker yderst kontrolleret og tilpas. Det er i det hele taget en rigtig effektiv lydside som supplerer den visuelle stil rigtig godt.
 
 

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Anmeldelse skrevet december 2018.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser