Ant-man and the Wasp 3D blu-ray anmeldelse

 
Ant-man and the Wasp 3D blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Jan Vilhelmsen

Ant-man and the Wasp 3D blu-ray anmeldelse

Zone A-B-C (Nordisk udgave) 
Spilletid: 1 time & 58 minutter 
Lyd: DTS HD Master Audio 7,1
Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 2.39:1 High Definition

Blu-ray udgivelsesdato: 15. november 2018
Distributør: Walt Disney studios home entertainment A/S.
Antal disk: 2 = Blu-ray

Genre: Sci-fi, action
Biografpremiere: 4. juli 2018

Instruktør: Peyton Reed
Manuskript: Chris McKenna, Erik Sommers, Paul Rudd
Producer: Victoria Alonso, Mitchell Bell, Stephen Broussard
Fotograf: Dante Spinotti
Klip: Dan Lebental, Craig Wood
Musik: Christophe Beck
 
Skuespiller:
Paul Rudd som Scott Lang / Ant-Man
Evangeline Lilly som Hope Van Dyne / Wasp
Michael Peña som Luis
Walton Goggins som Sonny Burch
Michelle Pfeiffer som Janet Van Dyne / Wasp
Laurence Fishburne som Dr. Bill Foster
Michael Douglas som Dr. Hank Pym
Bobby Cannavale som Paxton
Judy Greer som Maggie
T.I. som Dave som Tip 'T.I.' Harris)
David Dastmalchian som Kurt
Hannah John-Kamen som Ava / Ghost
 
Beskrivelse:
I Antman and the Wasp er Scott, aka Antman, under FBI husarrest med fodlænke grundet den ballade han var med til at skabe i Captain America: Civil War. Scott fordriver ventetiden med bl.a. at bygge en gigantiske forhindringsbaner til sin datter, forbedre sit trommespil men også på at tegne sikkerhedssystemer til forskellige virksomheder. Han får et syn, der vedrører Hank Pym’s forsvundne kone, selvsamme Hank som Scott har fået et polititilhold om ikke at kontakte. Det gør han alligevel og inden længe befinder han sig i selskab med Hank og dennes datter Hope, bedre kendt som superhelten Wasp. Scott lover at hjælpe Hank og Hope med at købe den sidste komponent, af skurken Sonny Burch, til en maskine, der vil gøre det muligt at rejse ind i Quantum Realm universet for at finde Hanks kone og bringe hende tilbage igen. Under handlen angribes de imidlertid af den mystiske Ghost, som stjæler komponenten, og nu går den vilde jagt på komponenten, mens Sonny Burch jager vores venner, som også jages af FBI, som aner at Scott ikke overholder husarresten.
 
Ant-man and the Wasp 3D blu-ray anmeldelse
 
Når man læser ovenstående beskrivelse af handlingen i Antman and the Wasp lyder det nok en anelse forvirrende, men hvis man har set den første Antman film er man rimeligt godt kørende, for den fortsætter i samme univers og med det samme persongalleri. Filmens force er den veloplagte humor i de mange actionsekvenser, hvor Antman har problemer med sin regulator og hhv. vokser og krymper ukontrolleret. Dette giver anledning til mange komiske situationer og kække kommentarer fra Scott, men der er også gode grin i samspillet med makkeren Luis, og de tumbede Kurt og Dave, som Scott driver et sikkerhedsfirmaet sammen med. Rollebesætningen er generelt imponerende med Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne og Michael Douglas i nogle af birollerne, og de spiller alle overbevisende.

Antman and the Wasp er set i Avengers perspektivet en bihistorie, for godt nok refereres der til de øvrige Marvel film, men handlingen i denne film er helt isoleret fra hovedhistorien i Avengers serien. Og det er nok en god ting, for Antman and the Wasp lægger sig mere over i action komediegenren, hvilket den til gengæld gør rigtigt godt. De mange formindskninger eller forstørrelser af mennesker, biler og bygninger forløber glidende og overbevisende, og der er fuld fart på fra start til slut i de knap 2 timer filmen varer..
 
 Ant-man and the Wasp 3D blu-ray anmeldelse
 
Antman and the Wasp på Blu-ray er en førsteklasses udgivelse fra Disney med ekstremt detaljerede og farvemættede billeder i høj opløsning. Sortniveau og skyggeeffekter imponerer og sammen med 3D effekterne giver det god dybde i både de indendørs og udendørs scener og får hvert eneste billede til at virke troværdigt og levende. 3D effekterne er virkeligt godt lavet og fungerer fantastisk i denne film, hvor der er masser af bevægelse og dynamik i både scenerne med biljagter, kampscener eller rejsen ind i Quantum Realm universet. Antman and the Wasp er i høj grad en film der beviser at 3D formatet stadig har sin berettigelse selvom mange desværre mener det er på vej ud.
 
Antman and the Wasp kommer med et 7.1 DTS-HD MA-lydspor, der som resten af filen er af højeste kvalitet. Lydbilledet er yderst veldefineret og effektfuldt i filmens mange actionsekvenser og der er hele tiden gode og præcise retningspanoreringer i alle surroundhøjtalerne, og samtidigt er der godt med drøn på subwooferen, hvor det er påkrævet. Dialogen fremstår alle steder højtopløst, tydeligt og perfekt integreret i lydbilledet.
 
  • Making of Featurettes: Back in the Ant Suit, A Suit of Her Own, Subatomic Superheros, Quantum Perspective: The VFX and Production Design of 'Ant-Man and the Wasp'
  • Gag Reel and Outtakes
  • Deleted Scenes
  • Audio Commentary
 

Anmeldelse skrevet november 2018.

Tak til Walt Disney studios home entertainment A/S.

Tilbage til Disney oversigten eller blu-ray anmeldelser