Ocean's 8 blu-ray anmeldelse

 
Ocean's 8 blu-ray anmeldelse

Ocean's 8 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Jan Vilhelmsen
 
Ocean's 8 blu-ray anmeldelse
 
Zone B
Spilletid: 1 time og 50 minutter
Lyd: Dolby Atmos
Undertekster: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Aspect Ration: 2:39:1

Blu-ray udgivelsesdato: 8. november 2018
Distributør: Twentieth Century Fox Home Entertainment / Warner
Antal disk: 1 Blu-ray.

Genre: Drama, komedie
Biograf premiere: 21. juni 2018

Instruktør: Gary Ross
Manuskript: Gary Ross, Olivia Milch
Producere: Bl.a. Diana Alvarez, Bruce Berman, Jesse Ehrman
Fotograf: Eigil Bryld
Klip: Juliette Welfling
Musik: Daniel Pemberton
 
Skuespiller:
Sandra Bullock som Debbie Ocean
Cate Blanchett som Lou
Anne Hathaway som Daphne Kluger
Helena Bonham Carter som Rose Weil
Richard Armitage som Claude Becker
Charlotte Kirk som Cara
Midori Francis som April
Elliott Gould som Reuben
Mindy Kaling som Amita
Brian J. Carter som Mr.Randall
Gemma Forbes som Mrs Randall
 
Beskrivelse: 
Debbie Ocean (Sandra Bullock), søster til den afdøde Danny Ocean prøveløslades fra fængslet og det varer ikke mange sekunder før hun er i gang med at samle et hold af dygtige forbrydere og andre folk med de rigtige forbindelser, til at gennemføre et stort kup, som hun har planlagt ned til mindste detalje, mens hun sad i fængsel. Det vil blive det største juvelkup i nyere tid, for ved den årlige Met-galla, som er en prestigefuld gallafest for Hollywoods største stjerner, har Debbie Ocean nemlig planlagt at stjæle en Cartier diamanthalskæde til 150 millioner dollars. Dette er naturligt nok ikke nogen let opgave når halskæden bæres af festens midtpunkt, Daphne Kluger (Anne Hathaway), som samtidigt er nøje overvåget af Cartiers special vagter, som nidkært vogter de udlånte juveler.
 
Ocean's 8 blu-ray anmeldelse
 
Jeg må indrømme at jeg aldrig har været den store fan af Ocean’s filmene og det er ikke noget Ocean’s 8 ændrer på. Som altid i Ocean’s serien er filmen flot og elegant på overfladen, med et væld af gode skuespillere og andre kendisser, som her James Corden og Rihanna, i næsten alle roller, men samtidigt er plottet uopfindsomt, handlingen kedelig og ikke særlig sjov. Der bruges al for lang tid på at få introduceret holdet, før handlingen når frem til selve kuppet, og derefter nærmest lige så lang tid på efterfølgende at gennemgå detaljerne i kuppet. For som altid er kuppet udført så overkompliceret, at man som almindelig seer først der fatter, hvad der reelt er foregået og hvorfor.

At man denne gang har skiftet teamet ud med hold af kvinder gør heller ikke noget godt for mig. For selvom Sandra Bullock, Cate Blanchett , Anne Hathaway og de andre kvinder alle leverer solide præstationer, så savner jeg charmen fra George Clooney, Brad Pitt, Andy Garcia og de andre kvindebedårere fra de tidligere film. Hvis man er til glamour, galla kjoler og dyrt designertøj, så er der til gengæld fuld valuta for pengene, for ved den store Met-galla er der ikke sparet på noget i forhold til store rober eller flotte lokaliteter.

Samlet set Ocean’s 8 er en overdådig flot, men letbenet og overfladisk omgang kup film, som nok er glemt lige så hurtigt, som man får lagt filmen i coveret igen, for manuskriptet indeholder hverken humor eller spænding nok til at bære de knap 2 timer filmen varer.
 
Ocean's 8 blu-ray anmeldelse

Ocean’s 8 indeholder forrygende flotte og farvemættede billeder fra det eksklusive galla, men selv de mindre glamourøse lokationer ser faktisk også godt ud på denne udgivelse. Generelt er billedet skarpt med et højt detaljeringsniveau og sortniveauet giver en god dybde i de mørkere scener. Ligesom omgivelserne stråler filmens skuespillerinder om kap i deres lækre designer outfits og er som taget ud af et photoshoppet modeblad. På billedsiden er denne blu-ray udgivelse absolut godkendt.
 
Ocean’s 8 er leveres med et Dolby Atmos soundtrack, som gør hvad det skal uden at imponere. For da filmen ikke indeholder nogen synderligt dramatiske actionsekvenser, er det småt med lydeffekter, der udnytter formatet til fulde. Hvad lydsporet til gengæld gør godt, er at formidle det glimrende musik lydspor, som er med til at underbygge filmens handling og bygge op til filmens klimaks. Dialogen, som er det bærende element i filmen, fremstår klart alle steder perfekt integreret, højtopløst og centreret i lydbilledet.
 
 
• Ocean's 8 Blu-ray, Special Features and Extras 3.0 of 5
• Deleted Scenes (1080p; 2.40:1; 1:53)
• Reimagining the Met Gala (1080p; 2.40:1; 12:47)
• A Heist in Heels (1080p; 2.40:1; 11:35)
• Ocean's Team 3.0 (1080p; 2.40:1; 13:20)
• Introductory Trailers
 

Tak til Twentieth Century Fox Home Entertainment / PR Nordic 

Anmeldelse skrevet November 2018. 

Tilbage til Blu-ray anmeldelser