The Big Bang Theory sæson 11 blu-ray anmeldelse

 
The Big Bang Theory sæson 11 blu-ray anmeldelse

The Big Bang Theory sæson 11 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Michael Sørensen
 
The Big Bang Theory sæson 11 blu-ray anmeldelse
 
Zone A-B-C =kodefri (Dansk udgave)
Spilletid: 486 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1
Undertekster: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk og Engelsk
Aspect Ration: 1.78:1

Blu-ray udgivelsesdato: 1. november 2018
Distributør: Twentieth Century Fox Home Entertainment / Warner
Antal disk: 2 x Blu-ray.

Genre: Komedie
 
Skuespiller:
Johnny Galecki som Leonard Hofstadter
Jim Parsons som Sheldon Cooper
Kaley Cuoco som Penny
Simon Helberg som Howard Wolowitz
Kunal Nayyar som Raj Koothrappali
Melissa Rauch som Bernadette Rostenkowski
Mayim Bialik som Amy Farrah Fowler
 
Beskrivelse: 
Leonard og Sheldon er genier på laboratoriet men socialt udfordret alle andre steder.

Den smarte nabo Penny kommer ind i billedet og lærer dem et og andet om den “virkelige” verden. Det fører til, at Leonard og Penny gifter sig. Vil den hjemlige lykke ændre kemien mellem Sheldon og Amy? Vil Rajs søgen efter ny kærlighed gå ud over hans søgen efter nye stjerner?

Kosmisk komik fortsætter med at hobe sig op i sæson elleve!
 
The Big Bang Theory sæson 11 blu-ray anmeldelse
 
komedieserie, der med sit unikke indhold har formået at holde kadencen gennem hovedparten af de mere end 230 afsnit inden denne sæson. Kun de færreste komedier har eksisteret i 10+ sæsoner, så det var en spændt anmelder, der satte sig i sofaen til otte timers underholdning.

En af de ting, der siden første sæson har imponeret mig ved BBT er, at serien har formået at forny sig og vokse med sit publikum. De nørdede vittigheder har aldrig rigtig tabt pusten – til trods for at seriens syv hovedroller er blevet noget mere voksne, satte og ældre over tiden. Det er derfor en noget anderledes komedieserie end den serie, der fangede mig og andre, da sæson et rullede over skærmen. Serien forholder sig stadig til nørderne, de tekniske vittigheder og populærkulturen generelt.

Stille og roligt har humoren også udviklet sig til scener om voksne mennesker og de problemer, som alle må slås med i hverdagen. Det er godt set af folkene bag serien, der har haft en plan med figurerne, som de har ført flot ud i livet gennem de første ti sæsoner. Sæson 11 er ingen undtagelse. Selve historien bevæger sig stødt fremad og selvom det er andensidste sæson, er man aldrig i tvivl om at serien bevæger sig mod enden. Det virker som om, at man har besluttet sig for at tage en fornuftig afsked med de forskellige figurer, der alle er i bevægelse mod at blive rigtige voksne, som man kan forlade på én ordentlig måde.

Mange komedieserier bruget et greb, hvor man tilfældigt indsætter gæstestjerner for at holde populariteten kørende. The Big Bang Theory har også benyttet dette kneb, men i de seneste sæsoner har man skåret ind til benet. Figurerne må stå på egne ben og gæsteoptrædener er hovedsagligt begrænset til folk, der allerede har deltaget i serien i tidligere afsnit.

Uden at afsløre og spoile denne sæsons plot, tør jeg godt love at seriens plot har rigeligt med fremdrift i denne ellevte sæson. Der er i hvert fald noget mere drama end serien normalt har været kendt for, hvilket klæder serien ganske meget.

Elsker man The Big Bang Theory kan man roligt glæde sig til endnu mere af det, som har gjort serien fantastisk kombineret med nye tiltag, der kendetegner den udvikling som serien har været i de seneste sæsoner. Jeg hyggede mig i hvert fald glimrende og bliver aldrig træt af temaet, humoren og de skæve påfund, der stadig driver serien fremad..
 
The Big Bang Theory sæson 11 blu-ray anmeldelse
 
Ligesom lyden er der intet at udsætte på billedet. Det er en komedieserie med afsnit af tyve minutters varighed, der primært er indspillet i et studie, så her er intet andet end tydelige billeder med godt og klare farver.

Lydsporet på denne sæson er hvad man måtte forvente for en komedieserie. Dialogen er tydelig og effekterne er til at overse.
 
  • Featurettes
  • Gag Reel

Tak til Twentieth Century Fox Home Entertainment / PR Nordic 

Anmeldelse skrevet november 2018. 

Tilbage til Blu-ray serie anmeldelser