Homeland sæson 7 blu-ray anmeldelse

 
Homeland sæson 7 blu-ray anmeldelse

Homeland sæson 7 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Rasmus Jensen
 
Homeland sæson 7 blu-ray anmeldelse
 
Zone B
Spilletid: 10 time og 36 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 7,1
Undertekster: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Aspect Ration: 1.78:1

Blu-ray udgivelsesdato: 27. september 2018
Distributør: Twentieth Century Fox Home Entertainment
Antal disk: 3 x Blu-ray.

Genre: Thriller
 
Skuespiller:
Claire Danes som Carrie Mathison
Mandy Patinkin som Saul Berenson
Elizabeth Marvel som President Elizabeth Keane
Jake Weber som Brett O'Keefe
 
Beskrivelse: 
Med en paranoid præsident, der står over for en efterforskning, og et land, der er ved at blive splittet ad, må Carrie og Saul beslutte, hvem de kan stole på i den fængslende syvende sæson af Homeland. Da præsident Keane finder ud af, at hun trues af kræfter både i og uden for regeringen, sætter Carrie sig for at afdække sandheden og bekæmpe en chokerende sammensværgelse.
 
Homeland sæson 7 blu-ray anmeldelse
 
I Homeland følger man CIA-agenten Carrie Matheson (Claire Danes) som har det bedst i alverdens brændpunkter, hvor hun gør alt hvad hun kan for at undgå at terroristerne får fodfæste i vesten og USA. Privat kæmper hun med en bipolar lidelse som uundgåeligt påvirker hendes personlige liv og relationer.

Sæson 7 af Showtimes intense CIA drama Homeland fortsætter stort set lige efter hvor den slap sæson 6. Showet er skabt af folkene bag tv-hittet 24 timer og i denne 7 sæson vender adskillige kendte personer tilbage Saul Berenson (Mandy Patinkin), Carrie Matheson (Claire Danes) og Dar Adal (F. Murray Abraham) bare for at nævne et par stykker. Det skal dog siges at før man ser sæson syv, vil det være en god ide i det mindste at have set sæson seks, ideelt hele serien, hvis man ikke har vil man stadig godt kunne følge hovedplottet, men visse elementer af serien vil virke mærkelige når man ikke har baggrundshistorien.

I sæson 7 er Carrie langsomt i gang med at optrevle en stor international sammensværgelse for at underminere præsident Keane, en kvinde Carrie ikke er super begejstret for, men trods alt er tilhænger af. Sideløbende kæmpe hun med alvorlige problemer på hjemmefronten både med sin søster, men også sin datter, hvilket kommer føre til at Carries lidelse bliver et varmt emne igen da der sættes spørgsmålstegn ved hendes evne til at passe sit eget barn.

Efter attentatforsøget i sæson 6 er Keane blevet en yderst paranoid præsident og hun er i gang med at få afsluttet Kongreshøringerne omkring hendes attentforsøg hvor hun har fængslet intet mindre end 200 medlemmer af sin efterretningstjeneste, deriblandt Saul Berenson. Medie personlighed Brett O'Keefe er stadig på flugt fra myndighederne og spreder fortsat sine vilde konspirationsteorier, alt imens han venter på at den helt store revolution skal ske. Noget tyder også på at russerne har haft en finger med i spillet hvad angår Keane og som sæsonen skrider frem bliver det mere og mere tydeligt at det egentlig komplot er i gang.

Med sæson seks og syv har producenterne formået at vende det hele på hovedet. Den egentlig fjende er muligvis intern og man kan aldrig vide sig sikker på hvem man kan stole på og hvem ens egentlige fjender er. Dog bliver det mere og mere klart at den gamle koldkrigsfjende har mere meget at gøre med hvad der sker i USA end vi lige går og tror. Sæsons syvs afslutning leder så bestemt frem mod en ottende sæson og uden at spoile hvad der sker, så er det en noget chokende afslutning hvor blandt andet Saul og O'Keefe er de bærende elementer.

Jeg vil bestemt fortsætte med at følge serien, men er spændt på hvordan serien fortsætter for personligt er niveauet dalet her i syvende sæson og jeg ser en fare for at der går House of Cards i den. Homeland har som sagt også kørt adskillige sæsoner og det er svært at blive ved med at finde på noget nyt og holde serien relevant uden at det bliver et cirkulært handlingsforløb hvor vi ser det hele gentaget. Når det er sagt skal jeg selvfølgelig se sæson 8 når den ruller over skærmen, den er annonceret som værende den sidste sæson i serien så det er interessant at se hvordan folkene bag får afsluttet de mange handlingsforløb på en fornuftig måde.
 
Homeland sæson 7 blu-ray anmeldelse
 
Serien bliver leveret i et 1.78:1 1080p/MPEG-4 AVC transfer med en fornem dybde og detaljegrad, der igennem hele sæsonen bliver holdt meget stilren og konsekvent. Detaljegraden er for det meste utrolig god, og der kan både anes uren hud og dårlige barberinger og panoramabilleder som pryder filmen får virkelig byen til at se indbydende ud. Kontrasten og skarpheden er i top og i det hele taget en billedside, som er meget venlig for øjet.

Lydsiden bliver leveret af et lækkert DTS-HD Master 7.1 lydspor. På denne udgivelse bliver der virkelig gjort brug af alle de højttalere, som skulle være sat til ens system, der er virkelig kælet for øregangene. Alle kanalerne bliver brugt både for og bag, og subwooferen får virkelig lov til at sparke fra sig i de eksplosive kampscener. Der er en del action i denne serie, men alligevel formår udgivelsen at gøre plads til både tale og baggrundsmusik, også uden den ene går ud over den anden. Jeg hørte ikke nogen forvrængninger eller overstyringer af lyden, selv ved en høj lydstyrke, det hele virker yderst kontrolleret og tilpas
 
 
 

Tak til Twentieth Century Fox Home Entertainment / PR Nordic 

Anmeldelse skrevet oktober 2018. 

Tilbage til Blu-ray serie anmeldelser