Nyheder til hjemmebiografen
Nyt bio gear Forside
Dolby Atmos blu-ray
Dolby Atmos blu-ray
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook

JVC LX UH1

JVC LX UH1 4K projektor
 

JVC annoncerer LX-UH1 4K HDR DLP hjemmebiograf projektor

LX-UH1 har et kompakt design og justerbar linse så den kan passe ind i de fleste hjemmebio installationer.
 
Den nye JVC LX-UH1 er en 4K Ultra High Definition (UHD) projektor, der bruger den nyudviklede TRP DMD-teknologi til at levere 4K-billeder og tilbyder HDR understøttelse, 2.000 lumen og lodret og vandret linseforskydning.
 
Den nye 0,4-tommer TRP digital mikromirror-enhed (DMD) er et 4K UHD DLP-chipsæt, der i kombination med LX-UH1s højkvalitets optiske system leverer skarp 4K (3840 x 2160) video. Med 2000 lumen og et RGBRGB farvehjul, leverer den nye projektor lyse billeder med høj kontrast til en spændende hjemmebiografoplevelse med et dynamisk kontrastforhold på 100.000: 1.
 
LX-UH1 understøtter 100% af Rec. 709 farverum (BT.2020 kompatibelt) og viser HDR-indhold med fremragende lysstyrke, kontrast og farve. Projektoren understøtter både HDR10 og Hybrid Log Gamma, en HDR Gamma-tilstand til udsendelser og streaming-tjenester. Når du ser HDR-indhold, har brugerne mulighed for at aktivere den topositions automatiske blænde for at opnå den bedst mulige billedkvalitet.
 
Projektoren har to HDMI-indgange, herunder en, der understøtter fuld HDMI spec for HDCP2.2 standard og indgangen er i stand til at håndtere dataoverførselshastigheder på op til 18Gbps. Der er også en RS-232C interface og en 12-volts skærm trigger udgang.
 
For at imødekomme en lang række installationssituationer har LX-UH1 et ± 60% lodret linseforskydning og ± 23% vandret linseforskydning. I kombination med projektorens 1,6x brede zoomobjektiv, gør denne alsidighed det nemt at installere projektoren i de fleste hjemmiljøer.
 
JVC LX-UH1 vil være tilgængelig i løbet af maj og den kommer til at koste 21.999,- i Danmark
 
Hent PDF Tryk her

10/4-2018

UHD Blu-ray
Besøg UHD blu-ray siden Tryk her
DTS:X forside
DTS:X blu-ray
Demo disc
Demo disc Tryk her