Transformers: Revenge Of The Fallen UHD 4K blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Biojensen
 
Transformers: Revenge Of The Fallen UHD 4K blu-ray anmeldelse
 
(DK udgave)
Spilletid: 2 timer og 27 minutter
Lyd: Dolby Atmos
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
HDR: Dolby Vision + HDR10
Aspect Ration: 4K  - HEVC / H.265 2.40:1

UHD Blu-ray udgivelsesdato: 13. november 2017
Distributør: Twentieth Century Fox Home Entertainment
Antal disk: 2  = UHD 4K blu-ray + Blu-ray

Genre: Action/ eventyr
Biograf premiere: 24. juni 2009.

Instruktør: Michael Bay
Manuskript: Ehren Kruger
Producere: bl.a. Michael Bay, Ian Bryce, Allegra Clegg, Steven Spielberg
Fotograf: Amir Mokri
Klip: Roger Barton, William Goldenberg and Joel Negron
Musik: Steve Jablonsky
 
Skuespiller:
Shia LaBeouf som Sam Witwicky
Megan Fox som Mikaela Banes
Josh Duhamel som Captain Lennox
Tyrese Gibson som USAF Tech Sergeant Epps
John Turturro som Agent Simmons

Beskrivelse: 
Transformers: Revenge of the Fallen byder på et gensyn med Shia LaBeouf, Megan Fox og naturligvis Optimus Prime. Kampen om Jorden er ovre, men slaget om universet er kun lige begyndt. Starscream tager kommandoen over Decepticons efter at være vendt tilbage til planeten Cybertron. Hans plan er at vende tilbage til Jorden med forstærkning, så de gode Autobots kan knuses en gang for alle. Autobots tror på freden, men Megatron - Decepticons’ magtsyge leder - befries fra det amerikanske militær og genoplives. Med Megatron tilbage og Starscream på vej med forstærkning står Autobots og Decepticons over for et gigantisk opgør.
 
Transformers: Revenge Of The Fallen UHD 4K blu-ray anmeldelse
 
Efter den store succes med Transformer i 2007 skulle Transformers: Revenge Of The Fallen prøve at fortsætte succen. Endnu engang satte Michael Bay høj standard for CGI og special effects men filmen kostede også ca.1.3 milliard Danske kroner at lave. Men den nåde at indtjene ca. 5,3 milliard Danske kroner selvom at anmeldelserne ikke var de bedste. 
 
Transformers: Revenge Of The Fallen UHD 4K blu-ray anmeldelse

Det har vist sig at alle 5 Transformers film på UHD blu-ray kommer både med Dolby Vision og HDR, dog er det kun coveret til Transformers: The last knight som har Dolby Vision logoet på bagsiden.
 
Startede først med at se filmen på JVC X500 projektor som ikke understøtter HDR men kun 4K, har derefter udvalgt nogle scener som er set på mit LG 4K TV med Dolby Vision og DNR.
 
Billedet på 4K blu-ray udgaven er som på de 4 andre Transformers film rigtig godt og har bedre dybdeskarpheden end på den almindelig blu-ray udgave. Rigtig flotte detaljer i billedet og et super godt sort niveauet og naturlige farver. Forskellen på Dolby Vision og HDR er ikke stor,  men Dolby Vision vinder over HDR.
 
Billedet på blu-ray udgaven af Transformers: Revenge Of The Fallen har ikke samme sort niveauet og dybden i billedet som på UHD 4K blu-ray udgaven, men er stadigvæk til 5 disc.
 
Transformers: Revenge Of The Fallen kommer med DTS HD Master 5,1 lydspor på blu-ray som er rigtig godt. Alle kanalerne bliver brugt aktivt igennem det meste af filmen. Dialogen er god. LFE kanalen(subwoofer) går rigtig dybt.

UHD blu-ray udgaven kommer med et Dolby Atmos lydspor som ikke skuffer. Transformers fans med et Dolby Atmos system i hjemmebiografen vil sætte pris på dette lydspor.
.

Tak til Twentieth Century Fox Home Entertainment / PR Nordic 

Anmeldelse skrevet december 2017. 

Tilbage til Transformers UHD Blu-ray anmeldelser