Anmeldelse: Banshee sæson 4

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang set på HBO
 
Banshee sæson 4

Skuespiller:
Antony Starr som Lucas Hood
Ivana Milicevic som Carrie Hopewell
Ulrich Thomsen som Kai Proctor
Frankie Faison som Sugar Bates
Matt Servitto som Brock Lotus
Hoon Lee som Job
Ryann Shane som Deva Hopewell
Lili Simmons som Rebecca Bowman
Matthew Rauch som Clay Burton
Tom Pelphrey som Kurt Bunker
Chris Coy som Calvin Bunker
 
Beskrivelse: 
Lucas Hood er forsvundet fra jordens overflade efter det brutale opgør 18 måneder tidligere. Hans gode ven Job blev taget til fange, og Lucas, Carrie og Sugar gjorde alt for at få ham tilbage, men uden held. Lucas Hood forsvandt derfor fra det hele og har isoleret sig i en lille hytte på en af Proctors grunde. Nu er freden imidlertid forbi for Hood da Proctors niece, Rebecca er blevet brutalt myrdet. Kai Proctor er blevet borgmester i Banshee, men selvfølgelig driver han stadig hans slagterbutik, lidt stripklupper og hans narko virksomhed ved siden af. Proctor hyrer nu Hood til at finde morderen og det går ikke stille for sig. Vi møder både en barbariske seriemorder og nynazister der smadrer alt på deres vej.
 
Banshee sæson 4 HBO anmeldelse
 
Anmeldelse:
Sæson 3 sluttede med et brag af en finale. Tusindvis af patroner blev fyret af og ligene kunne fylde en hel kirkegård. Det er ikke til at tro at Banshee blot er en lille søvnig by hvor alt er fryd og gammen. 4 betjente var hvad der skulle til for at holde styr over byen. Havde det været i den virkelige verden og alle de ting skete, så havde 100 betjente nok mere været på sin plads. Alt i serien er total overdrevent. Kai Proctor der styrer byen med hård hånd driver en stor narko virksomhed, der sælger til store dele af Pennsylvania. Lucas Hood der har stjålet identiteten fra en afdød Sherif, og til alle de hundredevis af andre forbrydere der huserer i Banshee. Der var virkelig noget at se til for de 4 betjente i sæson 1,2 og 3. Her i sæson 4 har byen fået en ny stor politistation og en del flere betjente. Lidt mere realistisk, selvom vi kun følger 3-4 betjente i sæsonen.

Kai Proctor der spilles af danske Ulrich Thomsen er blevet borgmester i Banshee, og han kunne ikke være mere korrupt end nu. Han styrer alt til hans fordel, og truer alle med døden til følge hvis ikke de makker ret. Sagt med andre ord, så er manden en sindsyg psykopat. Sammen med hans mindst ligeså sindsyge bodyguard og tro følgesvend Clay Burton slår de folk ihjel konstant. De to sammen er med til at holde serien oppe på kogepunktet hvad volden angår, og den er der så rigeligt af gennem alle sæsoner.

Lucas Hood der spilles af Antony Starr, spiller den meget indelukkede, triste og sørgmodige helt. Til tider kan det godt blive lidt for meget hele tiden at se på hans store triste hundeøjne. Alle sæsoner igennem har han set sådan ud, og her i sæson 4 da er det helt slemt. Til trods for dette udseende så scorer han den ene lækre kvinde efter den anden, som byen pludseligt er i overflod af. Lili Simmons spiller Proctors niece Rebecca Bowman og her i sæson 4 er hun brutalt blevet myrdet, og det er det hele serien handler om. Der er rigtig mange flashbacks i episoderne og på denne måde er hun stadig med i serien.
 
Banshee sæson 4 HBO anmeldelse

Her i sæson 4 da er der ikke tid til så mange sex scener som især sæson 1 og 2 var præget af. Stort set alle kvinder i byen var pludselig unge smukke kvinder. Selv de klammeste bonderøve som aldrig havde set et stykke sæbe, havde den smukkeste kone som Hood lige kunne score. Dette er der heldigvis skruet ned for her, men helt slipper vi ikke for dem. Der er stadig rigtig mange action scener med rå vold og masser af vilde effekter hvor kropsdelene bliver flået i stykker.

Der er ingen tvivl om at Banshee er en serie hvor der ikke skal tænkes så meget over tingene. Men der er så masser af rå vold, flotte kampscener og rigtig mange sex scener i serien. Ønsker man at se en serie hvor det hele ikke ikke foregår som det ville i den virkelige verden, så giver Banshee rigtig meget igen. Det er ikke en serien hvor man lige kan hoppe ind midt i det hele, den skal ses fra starten af. Synes dog at sæson 4 som er den sidste der bliver lavet, den har en noget tynd historie. Den lever ihvertfald ikke op til de tre foregående sæsoner og sæson 3 kunne sagtens have haft den endelige afslutning.

 
Anmeldelse skrevet juli 2016.