Anmeldelse: Crossing Lines Sæson 1 - 3

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang set på Netflix
 
Crossing Lines Sæson 1 - 3 anmeldelse

Skuespiller:
Tom Wlaschiha som Sebastian Berger
Donald Sutherland som Michel Dorn
Lara Rossi som Arabela Seeger
William Fichtner som Carl Hickman
Mark Lavoine som Louis Daniel
Gabreilla Pession som Eva Vittoria
Richard Flood som Tommy McConnel
Elsa Mollien som Rebecca Daniel
Goran Visnjic som Marco Constante
Elizabeth Mitchell som Carine Strand
Stuart Martin som Luke Wilkinson
Naomi Battrick som Ellie Delfont-Bogard
 
Beskrivelse: 
På grund af en række grufulde mord, der bliver begået i flere byer både i USA og Europa, så mangler den internationale forbryderdomstol ICC nogle efterforskere fra forskellige lande. Michel Dorn (Donald Sutherland) sætter et knivskarpt hold sammen der har de skarpeste hjerner af dem alle, og netop da de kommer fra forskellige lande har de mulighed for at følge efter forbryderne når de flygter over grænsen til et nyt land. Det er nogle af verdens mest voldelige og brutale mordere de jagter.
 
Crossing Lines Sæson 1 - 3 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Endelig en amerikansk serie som ikke foregår i USA. Selvfølgelig er amerikanske serier fede, men det er et frisk pust her med Crossing Lines da den foregår i rigtig mange byer rundt i Europa. ICC har deres Hovedkontor i Haag i Holland og udfra kontoret bliver de sendt ud til alle de grufulde forbrydelser der bliver begået. Det er en utrolig spændende serie da ikke et eneste afsnit ligner hinanden. Det er alt lige fra bestialske mord til kvindehandel og direkte til en last af højradioaktivt materiale der bliver stjålet og truer en hel by med døden til følge.

Hvis Crossing Lines skal sammenlignes med andre serier, så er det tætteste vi kommer på den, det er Criminal Minds. Dette er også en rigtig god serie, men den ender dog ret ofte med at blive i det samme spor, og netop det undgåes der i Crossing Lines. En af grundende til det er at der filmes i så mange forskellige lande. Det er alt ligefra Holland, Østrig, Tyrkiet, Tyskland og endda også lille Danmark. Det gør det bare det ekstra spændende at det ikke er i USA det altid foregår.
 
Hovedpersonen i serien er helt klart Donald Sutherland og som altid spiller han utrolig godt. Hans rolige kropssprog men intense blik når det er kaotisk kan sætte enhver mand i dyb respekt til ham som chef for holdet. I sæson 1 & 2 deltager William Fichtner (Prison Break) også og han er ligeledes en rigtig god skuespiller. Han spiller Carl Hickman som efter at være blevet skudt i hånden er gået helt ned med flaget. Han doper sig selv med morfin og har et overforbrug der kunne slå enhver ihjel med denne dosis. Han får dog chancen til at deltage på holdet da hans evner til at opklare forbrydelser er helt fantastiske.
Et computer geni hører til en serie som Crossing Lines og denne rolle spilles af Tom Wlaschiha. Lige umiddelbart lyder han ret ukendt, men hvis der følges med i HBO's fantastiske serie Game Of Thrones så ved alle hvem han er. Det er helt klart med til at holde serien oppe på højt niveau med disse tre gode skuespillere.
 
Crossing Lines Sæson 1 - 3 Netflix anmeldelse

Det er dog en skam at William Fichtner ikke er med i sæson 3, og noget der trækker lidt ned i karakter er at nye folk er kommet til, men de gamle der er faldet fra hører man intet til. Da kunne der godt lige have været en lille historie om hvad de laver og hvorfor de ikke blev tilbudt at komme med på holdet igen. Derudover savnes der også at man kommer lidt mere ind på livet af dem, det kan godt virke lidt overfladisk og når der så sker dem noget føler man ikke så meget med dem. Det er dog en bagatel da serien er så god som den er. Håber helt klart at der kommer en sæson 4, for denne serie er slet ikke klar til at slutte endnu.

 
Anmeldelse skrevet maj 2016.