NCIS LA sæson 6 dvd anmeldelse

 
NCIS LA sæson 6 dvd anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Christina Olsen

NCIS LA sæson 6 dvd anmeldelse
 
Tid: 987 minutter
Lyd: Dolby Digital 5.1 English
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk 
Aspect Ration: 1.78:1

Udgivelsesdato: 10. december 2015
Distributør: FOX-Paramount
Antal disk: 6 = dvd
 
Genre: Action, tv serie, crime
 
Skuespiller:
Chris O'Donnell som G. Callen
Daniela Ruah som Kensi Blye
Barrett Foa som Eric Beale
Linda Hunt som Hetty Lange
LL Cool J som Sam Hanna
Eric Christian Olsen som Marty Deeks

Beskrivelse: 
Er du typen der bare ikke kan få nok af agenter, og kriminalarbejde, så er det der her du skal se frem til. Der er flere timers topunderholding i vente.  Der er lagt i kakkelovnen til nervepirrende sæson af NCIS LA, så det er bare at få i gang. Holdet består bla af agent Hanna, agent G. Calle, specialagenten Blye og computer/teknologi geniet Eric. Sammen med en masse gode kollegaer, går de i forreste led, for at beskytte egne folk, men samtidig før verden til en meget sikre sted at befinde sig i.
 
Du kan læne dig tilbage med en skål popcorn, mens agenterne går i gang med at beskytte USAs nationale sikkerhed, og jagter brutale krigsfjender. De stopper ikke jagten, når de først er gået igang, før folk er i en hvid pose, eller bag tremmer. Og det er de mestre i. Ved hjælp af falske identiteter og advanceret teknologi, drager de toptrænede agenter ud på hemmelige missioner, hvor de ofte må sætte livet på spil. Hvilket de gerne gør, for andres liv syntes vigtigere end deres egne.

De har et sammenhold, som sjældent er set, og de de farlige tider de lever i, er sammenhold næsten vigtigere, end våben.
 
NCIS LA sæson 6 dvd anmeldelse
 
Er man til hurtige biljagter, skuddueller, gode replikker og et sammenhold blandt stjerner i en serie, så er det denne her man skal se. I sæson 6, bliver alt skuet op - tempoet og spændingen, så man kan næsten ikke holde ud, at vente på klimakset. Det er en røv god serie, og man får fuld valuta for sine penge. Linda Hurt giver lige det sidste krydderi, for at få serien helt op i gear. Der er spænding fra først minut, til det sidste, hvor man så må sige "neeeeeej, ikke slutte nu", og så gå og vente på næste sæson kommer.

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic

Anmeldelse skrevet februar 2016.

Tilbage til serie anmeldelser