Modern Family sæson 6 dvd anmeldelse

 
Modern Family sæson 6 dvd anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Christina Olsen

Modern Family sæson 6 dvd anmeldelse
 
Tid: 556 minutter
Lyd: Dolby Digital 5.1 English
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk 
Aspect Ration: 1.78:1

Udgivelsesdato: 3. december 2015
Distributør: FOX-Paramount
Antal disk: 3 = dvd
 
Genre: komedie
 
Skuespiller:
Ed O'Neill som Jay Pritchett
Sofía Vergara som Gloria Delgado-Pritchett
Jesse Tyler Ferguson som Mitchell Pritchett
Eric Stonestreet som Cameron Tucker
Julie Bowen som Claire Dunphy
Ty Burrell som Phil Dunphy
Rico Rodriguez som Manny Delgado
Nolan Gould som Luke Dunphy
Sarah Hyland som Haley Dunphy
Ariel Winter som Alex Dunphy

Beskrivelse: 
Man tager et homoseksuelt par med børn, en gammel mand, som er gift med en lækker yngre kvinde, der har en meget gammelklog dreng, en far og mor, den som er kontrolfreak den anden med hjernen et andet sted end hovedet og deres 3 meget forskellige børn. Den blanding giver Modern Family.

Det var ellers en serie jeg har undgået i flere år, da jeg bare tænkte den var for dum, at man havde set det før. Men jeg er endt med elske den familie. Man følger dem i tykt og tyndt, og jorden rundt. Der er ingenting i den familie der er kedeligt. Når man tænker man kan regne resten af afsnittet ud, så laver de liiiiige en twist.

Ed O'Neill,som de fleste af os kender fra serien "Vores værste år", spiller den ældre bedstefar, som har fundet en lækker yngre columbianske kone, som prøver at lære sproget helt. Hun har en søn fra et tidligere forhold, som er langt forud for sin alder.  Bedstefaderen har to børn, som er så forskellige og så alligevel ens. Hans søn er gift med en mand, og deres forhold er ikke kedeligt kan jeg love jer. Hvad de to ikke for lavet, (eller ikke lavet), er bare for sjovt.

Hans datter er gift med en mand, hvis dumhed og mangel på hjerne, næsten kun er overgået af deres søn. Deres to døtre er som ild og vand. Den ene er mere til det boglige, og den anden til, tja skal vi kalde det, det mere kropslige.

Familien er skrupskør, og når man ligger flad af grin i sofaen, kan man ikke lade være med at sætte det næste afsnit på, og så det næste, og det næste...
Men hvert afsnit varer knap 20 min, så det er lige til at gå til.
Serien er bygget næsten som en dokumentar, men det gør den bare bedre. Keep on going Modern Family
 
Modern Family sæson 6 dvd anmeldelse
 
Modern Family, er lige på grænsen til hvad der er sjovt. Efter 5 sæsoner, er det som om de manglede ideer til nye indfald. Nå det er sagt, kan man ikke lade være med lige at se det næste afsnit, og det næste og det næste. Det er en serie med meget mere indhold, end man lige skulle tro. Man tager jeg selv i at tænke at sådan er man selv. Eller ens partner minder om en anden karakter i serien. Serien er bygget genialt op, og det føles som om der ikke bliver sprunget alt for meget i den det har de fleste serier tildens til. Den kan ses af alle over 13 år ville jeg mene, da der kan være ting, som er svære at forstå af det yngre publikum.
 
Modern Family sæson 6 dvd anmeldelse
 
Der er lidt for en hver smag. Der er kom bag scenen og bonus afsnit.

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic

Anmeldelse skrevet februar 2016.

Tilbage til serie anmeldelser