Ted 2 blu-ray anmeldelse

 
Ted 2 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Christina Olsen

Ted 2 blu-ray anmeldelse
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave) 
Spilletid: 1 time & 55 minutter 
Lyd: DTS HD Master Audio 5,1 : Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 2.40:1 High Definition

Blu-ray udgivelsesdato: 27. november 2015
Distributør: Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disk: 1 = blu-ray

Genre: Komedie
Biografpremiere: 16. juli 2015

Instruktør: Seth MacFarlane
Manuskript: Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild
Producer: Seth MacFarlane, John Jacobs, Jason Clark
Fotograf: Michael Barrett
Klip: Jeff Freeman
Musik: Seth MacFarlane, Jonathan Bartz, Mark Graham
 
Skuespiller:
Seth MacFarlane (stemme) Ted
Mark Wahlberg som John
Amanda Seyfried som Samantha
Jessica Barth som Tami-Lynn
Giovanni Ribisi som Donny
Morgan Freeman som Patrick Meighan
 
Beskrivelse:
Ted, er en bamsebjørn, som John fik som lille. Ved et mirakel blev han levende. I denne film, ser man han blive gift, få et job, og prøve at starte en familie. Men så er det alt hvad han kender, bliver vendt. For er han en ejendel, eller er han et menneske? Følg ham på jagt efter retfærdighed, med et hjerte på forskruet, kun en hashpåvirket, forelsket, venskabelig, tordenkammeratlig og bedste bamse i verden har.
 
Ted 2 blu-ray anmeldelse
 
Som efterfølgeren til Ted 1, følger den historien meget godt. Den er til tider så plat humormæssigt, at man er nød til at grine med. Selv når det der sker, ikke er specielt sjovt. Alligevel har Seth MacFarlane et godt tag i sin fanskare. Eller bare folk, som er til røv og patterhumoren. 
 Ted 2 blu-ray anmeldelse
Som Ted 1, er denne film, en af de gode store film, hvor animation og almindelig spille film, spiller rigtig godt sammen. Med så vanskelige scener, hvor de spiller med 5 pinde og en stemme, istedet for en medskuespiller, er de sluppet helt godt fra det. Filmen er,så jeg personligt, syntes at det er en meget livagtig bamse. Den er klippet, så man får det hele med, og ikke føler de har sjusket sig igennem den. Skarpheden af billedet er også godt, og man føler sig helt tæt på deres liv i filmen.
 
Filmen lever op til forventningerne på den lydfronten. Man får et Mix af fart og spænding, og på det følelsesmæssige plan., som gør seeren er i den rette stemning, på det rigtige tidspunkt. velsammenstrikkede lyde og underlægningsmusik, som sørger for at sætte tilskueren i den rette sindsstemning . Der er ikke de store musiknumre som underlægning, men syntes alt i alt, den samlet set er fremragende.
 
Meget interesant at følge med i, alle de besværligheder der er, når medspilleren er 5 pinde og en stemme. Der er en del ekstra materiale som er meget underholdende.

Anmeldelse skrevet december 2015.

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Tilbage til blu-ray anmeldelser