Nyheder til hjemmebiografen
Nyt bio gear Forside
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Disney blu-ray
Disney blu-ray anmeldelser
Dolby Atmos blu-ray
Dolby Atmos blu-ray
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook

Onkyo surround receiver med DTS: X

Onkyo surround receiver med DTS: X

Onkyo kommer med DTS: X surround receiver

DTS : X bruger en 7.1.4 højttalerkonfiguration - lyder det bekendt

Onkyo har annonceret deres første AV-receivere til at støtte både Dolby Atmos og DTS: X, sammen med en række andre funktioner.
Den nye TX-NR646 78.2-kanals AV-receiver vil være i handlen i maj. TX-NR747 7.2-kanals AV-receiver er i handlen i slutningen af juni, de 2 nye modeller vil kunne fås i sølv eller sort. Onkyo NR646 kan levere 160W per kanal, mens NR747 har 175W per kanal, og er THX Select 2 Plus certificeret som garantere reference volumen med minimal forvrængning. Begge receiver er udstyret med Dual 32-bit DSP chip og en ny 384 kHz / 32-bit AK4458 DAC fra Asahi-Kasei for bedste gengivelse af musik og filmlyd.

Sammen med den nyeste generation af audio dekodning, er der 8 styk 4K / 60 Hz-ready HDMI 2.0A indgange og to multi-zone-udgange, herunder dedikerede HDCP 2.2-kompatible terminaler til 4K streaming og Ultra HD Blu-ray med Dolby Atmos eller DTS: X lyd. Derudover High Dynamic Range (HDR) og 21: 9 biograf-aspekt understøttes også; mens begge receiver har mulighed for trådløs lyd med Wi-Fi, AirPlay og Bluetooth. Onkyo nye fjernbetjening App 3 streamer digital musik gemt på mobiltelefoner, giver adgang et internetradio og on-demand musiktjenester.

Naturligvis streaming via Spotify app, mens brugerne kan nyde 192/24 FLAC og DSD 5.6 MHz Hi-Res Lydfiler via DLNA eller bruge pladespiller input til at tilslutte en pladespiller. Onkyo har gjort opsætningen af begge receiver så nem og enkel som muligt. De har opdateret deres AccuEQ room kalibrering funktion til hurtigt og præcist tilpasse højttalere konfiguration for klar og afbalanceret surround-lyd. Der er også en Quick Setup funktion gør hverdagen betjening til en leg.
Onkyo surround receiver med DTS: X
DTS: X og Dolby Atmos bruger objekter og ikke specifikke kanaler som kendes fra DTS og Dolby, og dermed præcist matcher lyden til deres tilsvarende visuelle objekter, når de passerer over og omkring sit publikum. Der vil komme en firmwareopdatering senere på året for at tilføje DTS: X, der kan skaleres til enhver hjemmebiograf konfiguration op til 7.1.4 kanaler med øget fleksibilitet i højde kanal placeringen, herunder loft højttalere, for / bag højde kanaler, og selv Dolby Atmos-ready højttalersystemer. Dialog i DTS: X kan blandes som en diskret lyd objekt, så brugerne kan hæve eller sænke det uafhængigt af andre elementer i DTS: X lydspor, hvilket resulterer i en dramatisk forbedret hørbarhed, end det er muligt i dag.

DTS: X inkorporerer Neural: X, senest rumlige re-mapping teknologi fra DTS, hvilket giver et fuldt fordybende output for alle typer af indhold kilde. Dette inkluderer DTS bitstreams, ikke-kodet (PCM) data og Neural-kodede radioudsendelser af store globale sportsbegivenheder, hvilket fører til en mere spændende følelse af atmosfære, uanset den oprindelige kilde format. "Vi er overbeviste om, at DTS: X repræsenterer den mest bekvemme og effektive måde for filmelskere at opleve fordybende multi-dimensional lyd," sagde DTS EVP og Chief Marketing Officer Kevin Doohan.

Vi er glade for, at det er muligt at afkode både Dolby Atmos og DTS: X ved hjælp af den samme 7.1.4 højttalerkonfiguration. Det gør at man let med kun et højttaler layout, kan nyde medrivende objektbaseret lyd i hjemmebiografen.

22/5-2015
Demo disc
Dolby Demo disc Tryk her
Dolby Atmos artikel
Dolby Atmos artikel Tryk her
DTS:X forside
DTS:X blu-ray
3D blu-ray
Besøg 3D blu-ray siden Tryk her
Link
Besøg link side Tryk her