The Skeleton Twins blu-ray anmeldelse

 
The Skeleton Twins blu-ray anmeldelse

The Skeleton Twins blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Steffen Schiller

The Skeleton Twins blu-ray anmeldelse  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zone: A-B-C = kodefri (DK udgave)
Spilletid: 1 time & 33 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio 5.1 English
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk, Spansk, Italiensk
Aspect Ration: 2.40:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 13. marts 2015
Distributør: 
Universal Sony Pictures Home Entertainment
Antal disc: 1

Genre: Drama / komedie
 
Instruktør: Craig Johnson
Manuskript: Craig Johnson, Mark Heyman
Producere: B.la. Jay Duplass, Mark Duplass, Jared Goldman
Fotograf: Reed Morano
Klip: Jennifer Lee
Musik: Nathan Larson

Skuespiller:
Bill Hader som Milo Dean
Kristen Wiig som Maggie Dean
Luke Wilson som Lance
Ty Burrell som Rich
Boyd Holbrook som Billy

Beskrivelse: 
Tvillingerne Maggie (Kristen Wiig) og Milo (Bill Hader) ser hinanden for første gang i 10 år, da en uventet genforening tvinger dem til at konfrontere hinanden med spørgsmålet om, hvad der egentlig gik galt imellem dem. Selv om de har ført meget forskellige tilværelser, føler de den samme desperation og afmagt ved gensynet, hvor de begge er ved at give op på livet. Ydre påvirkninger gør, at de bliver tvunget til at konfrontere deres fortid og gøre op med de ting, som har påvirket deres liv negativt.
 
The Skeleton Twins blu-ray anmeldelse
 
Hverdagsdramaet er lige på og råt, da jeg brutalt bliver kastet ind i Milo og Maggies liv. Tvillingerne har af ukendte årsager ikke set hinanden igennem de sidste ti år og pludselig bliver de bragt sammen af ulykkelige omstændigheder, hvor de har mest brug for hinanden. Der er dømt menneskehistorie fra første minut og jeg føler mig ret hurtigt som en flue på væggen i to ukendte menneskers opgivende liv. Man bliver gradvis lukket ind i deres liv, som på overfladen ser vidt forskelligt ud, men hurtigt viser lighedstegn. Det viser sig hurtigt, at de har brug for hinanden for at komme videre i deres liv, som er gået i stå. Jeg synes at de to skuespillere virker som om at de lever sig helhjertet ind i deres roller og de formår at fremfører to personer, som jeg finder troværdige og som jeg føler som rigtige mennesker med en sej kamp tilbage til overfladen af et liv der er værd at leve.

Craig Johnson har, med sin kun anden spillefilm, virkelig ramt hovedet på sømmet i dette hverdagsdrama. Det er lykkedes for ham at skabe en stemningsfyldt film, som viser et sæt tvillingers livs rejse i nuet, dag for dag. Fra bunden af et stort sort og uoverskueligt hul, hvor selvmordstanker stirrer dem begge i øjnene, frem til deres fælles kamp for at rydde op i deres liv. Omgivelser og farvevalg på filmoptagelserne giver fra filmens start en fin stemning, hvor man ret hurtigt kan fornemme tvillingerne Maggie og Milos opgivenhed. Filmens fokus ligger på de to hovedpersoner Maggie og Milo og hovedbirollen Lance (Luke Wilson), som er Maggies mand. Et kort besøg af tvillingernes mor Judy (Joanna Gleason) er med til at kaste lidt lys over et anstrengt familieforhold i familiens fortid.

The Skeleton Twins er en smuk historie om tvillingerne Milo og Maggie, som finder overskud til at hjælpe hinanden på trods af at de begge er på deres livs nedtur. En dejlig menneskehistorie om to mennesker der finder sammen igen og genfinder det specielle bånd som har betydet så meget igennem deres barndom, og som nu kan være springbrættet til et bedre liv. Det er herligt at følge udviklingen i deres liv, samt den måde de får indflydelse på hinandens liv på. Gamle hemmeligheder kommer ud fra skabet og nærmest forlanger at Milo og Maggie gør op med dem. Skuespillerne Bill Hader og Kristen Wiig ser ud til at have en fantastisk kemi sammen i filmen og giver historien lidt ekstra, som gør den endnu mere troværdig og virkelig. Jeg føler at jeg oplever to almindelige menneskers problemer, nedture og deres fælles vej op af det opgivende hul.

Jeg vil anbefale enhver med lyst til en god menneskehistorie til at se The Skeleton Twins. Mødet med Milo og Maggie gav mig en dejlig oplevelse, som varmede helt ind til hjertet.
 
The Skeleton Twins blu-ray anmeldelse
 
Filmen er indspillet i 1080p High Definition i aspekt forholdet 2.40:1. Farverne er naturlige og en anelse kølige. Farvetonen og valget af kulissernes farver er med til at sætte stemningen i filmen. Der er mange kølige og grålige toner i de negative dele af filmen, som erstattes af et mindre farvefyrværkeri, efterhånden som forholdet mellem bror og søster udvikler sig. Farverne og kameraføringen gør filmens historie meget troværdig og gengiver de to hovedkarakterer på en måde, så det virker som almindelig hverdage, hvor almindelige mennesker prøver at tackle deres problemer.
 
Lydsporet er et engelsk 5.1 DTS-HD MA, som primært yder en klar og tydelig dialog i de mange samtaler i filmen. Når der i nogle af scenerne spilles musik, gengives det klart og tydeligt med en god bund fra subwooferen. Lydbilledets stemning passer rigtig godt til den triste del af filmens historie og de følelser, som hovedpersonerne skiftes til at udtrykke undervejs.
 
- Commentary with Director/Co-writer Craig Johnson, Kristen Wiig and Bill –hader.
- Commentary with Director/Co-writer Craig Johnson, Co-writer Mark Heymanand Producer/Editor -     Jennifer Lee.
- To Whom It May Concern: Making The Skeleton Twins.
- Sweet Movies.
- Gag Reel.
- Outtakes.
- Deleted Scenes with Optional Commentary by Director/Co-writer Craig Johnson.

Tak til Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Anmeldelse skrevet april 2015.

Tilbage til Blu-ray anmeldelser