Krummerne Alt på Spil dvd anmeldelse

 
Krummerne Alt på Spil dvd anmeldelse.

Anmeldelse skrevet af Michael Sørensen

Krummerne Alt på Spil dvd anmeldelse                   _____                 :
 
Region 2
Spilletid: 1 time 17 minutter
Lyd: Dolby Digital 5,1 : Dansk
Undertekster: Dansk
Aspect Ration: 1.78:1

Dvd udgivelsesdato: 5. februar 2015
Distributør: Walt Disney studios home entertainment A/S.
Antal disk: 1 = dvd

Genre: Komedie
 
Beskrivelse: 
Der er cykelløb på skolen, men Krumme har ikke nogen cykel og det bliver pludseligt svært at få råd til en ny da far har sagt sit job som lærer på skolen op, for at opfinde en maskine der, ifølge ham selv, vil forandre verden. Cyklen bliver derfor lavet af 20 kinesiske cykeldele og med hjælp fra Wong nede fra grillen. Desuden er mor i gang med at uddanne sig til leder og Stine skal på tur til Paris.
 
Krummerne Alt på Spil dvd anmeldelse
 
Danske film har altid bevæget sig i et univers, hvor man enten endte i himmelen eller i helvede. Et univers hvor filmstøtten har været fundament for dundrende succeser eller totale fiaskoer, hvor der sjældent har eksisteret film midt imellem. Helt udenfor disse kategorier finder man moderne danske børnefilm. De lever i et helt særligt helvede for film, hvor man i 99% af tilfældene helt har droppet tanken om at tage børn og deres familier seriøst. Her behøver man intet manuskript, intet plot og slet intet talent blandt børneskuespillere, der med skuespil, der dårligt egner sig til amatørteater er i frit fald omkring etablerede danske skuespillere, der kun laver børnefilm, når de skal købe nyt sommerhus eller have en ny bil.

I 1991 blev Thøger Birkelands børnebøger om Krummerne første gang indspillet som film. Alle var enige om, at det var det værste skidt man kunne komme på celluloid, men alligevel endte de tre film som dundrende biografsucceser for lemming-forældre, der ikke anede hvad de skulle lave med deres børn i skoleferierne. Serien stoppede efter tre film og alle filmelskere åndede lettet op. Desværre startede der senere en trend med at genindspille klassiske børne og familiefilm som Min Søsters Børn og Far til Fire. De har alle som en været tåkrummende affærer, der fuldkommen har voldtaget enhver kvalitet i originalfilmene og givet enhver forælder med kritisk sans lyst til at slå på Peter Mygind. Nu er turen så nået til Krummerne, der åbenbart ikke kunne få lov at hvile på den losseplads, hvor de tre første film hørte til.
 Krummerne Alt på Spil dvd anmeldelse
Vi bliver slæbt igennem noget af det værste filmkunst, som jeg nogensinde har oplevet. En fuldkommen ligegyldig og usammenhængende historie bliver toppet af med barneskuespillere, der helt seriøst ikke burde være på film nogensinde. De voksne skuespillere gør det kun marginalt bedre, når de med stor ligegyldighed prøver at spille skuespil gennem et manuskript, der er så dårligt skrevet, at man næsten ikke kan tro, at hele miseren er ment alvorligt. Heldigvis vinder Krumme det hele til sidst (ja, jeg spoilede slutningen), så vi kan vide os helt sikre på, at der kommer endnu en film om Krummerne meget snart. I den anledning vil jeg gerne opfordre alle forældre til at blive langt væk fra disse film. Så længe at vi betaler for denne her ydmygelse af filmmediet – så længe bliver disse ufrivillige parodier på børnefilm skabt som metervare, der ikke har andet formål end at trække penge ud af os, for underholdende bliver det ALDRIG!

Anmeldelse skrevet februar 2015.

Tak til Walt Disney studios home entertainment A/S.

Tilbage til Dvd anmeldelser