New girl sæson 3 dvd anmeldelse

 
New girl sæson 3 dvd anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Steffen Schiller

New girl sæson 3 dvd anmeldelse  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tid: 499 minutter
Lyd: Dolby Digital 5.1 English
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Aspect Ration: 1.78:1 

Dvd udgivelsesdato:
 16. oktober 2014
Distributør: FOX-Paramount
Antal disc: 3

Genre: komedie
 
Skuespiller:
Zooey Deschanel som Jess
Jake Johnson som Nick Miller
Max Greenfield som Schmidt
Hannah Simone som Cece
Lamorne Morris som Winston Bishop

Beskrivelse: 
Komedieseriens tredje sæson handler om kemien mellem Jess og Nick og deres dynamik med resten af banden, da de to går fra at være venner, til at være kærester. I kølvandet på sæson 2, tog de nyslåede turtelduer til Mexico, men efter hjemkomsten har Schmidt problemer med at vænne sig til det nye forhold, så han tilbringer store dele af tiden med, at få dem til at gå fra hinanden igen.
 
New girl sæson 3 dvd anmeldelse
 
New Girl, sæson 3, åbner med et brag af vanvittige og tilsyneladende tossede mennesker. Det virkede forstyrrende på mig, da jeg ikke kendte så meget til tv-serien. For at få en smule baggrundsviden om seriens karakterer, satte jeg mig til at se de seks første afsnit af New Girl, sæson 1. Da jeg havde lært karaktererne lidt bedre at kende, gav noget af galskaben mening og efterhånden, som jeg fik set mig igennem sæson 3, begyndte jeg at kunne lide nogle af seriens hovedpersoner. Den usikre Schmidt blev jeg dog aldrig særlig glad for. Jeg synes, at karakteren var enormt irriterende, da den blev overspillet i en sådan grad, at han kom til at virke unaturlig. Hans personlighed blev overdrevet så meget, at de morsomme øjeblikke til tider forsvandt helt, når Schmidt foldede sig ud i sine pinlige opførsel.

Skuespillerne i New Girl er gode til at få deres roller til at fremstå skæve og for nogens vedkommende, skrupskøre. Selve ideen med at lade frisindede Jess bo sammen med de tre single fyre, som hver især har adskillige sociale og personlige skævheder, virker som den sikre opskrift på en masse sjove situationer. Det var også tilfældet med mange af de ting, som bofællerne kom ud for i serien. Temaet for sæson 3, Jess og Nicks forelskelse og efterfølgende kæresteri, satte virkelig bofællesskabet på en stor prøve. Det i sig selv gav anledning til en del morsomme og til tider tåkrummende situationer. Et eksempel på et af disse pinlige øjeblikke, er da Schmidt kærester den med to piger på samme tid, hvor den ene af dem, er Jess veninde Cece. Måden som Schmidt håndterede den pinlige affære på, og måden den påvirkede ham på, virkede meget forvirrende og endte med at irritere mig.
 
New girl sæson 3 dvd anmeldelse

Som i andre sitcoms, er hverdagssituationerne lige lidt vildere end virkeligheden, så selv de mest banale ting bliver morsomme. På trods af, at jeg morede mig flere gange på bekostning af bofællerne, så fængede New Girl slet ikke på samme måde, som nogle af de andre komedieserier jeg har set igennem mit liv. Jeg kunne godt identificere mig med nogle af de problemer, som blandt andet Nick og Winston gennemlever i tv-serien, men når det kom til de ting, som Schmidt gik og bøvlede med, er det så langt ude, at jeg har svært ved, at forholde mig til dem.

Forholdet imellem Jess og Nick skaber en masse situationer, som holder sæson 3 kørende for fuld damp i den skingrende skøre tone. Er New Girl, sæson 3, dårlig? Nej egentlig ikke. Fjollet og lidt for voldsom karikatur af nogle karakterer, helt sikkert. Det trækker i mine øjne en del ned, når man vælger at gøre nogle karakterer så skæve, at de ikke længere føles naturlige. Jeg følte mig underholdt, men blev desværre også forstyrret en del af Schmidt, så meget, at det hele blev lidt rodet.

Til de af jer som har fulgt serien i første og anden sæson og har følt jer godt underholdt af New Girl, er der kun en ting at sige. Banden er tilbage, ramt af kærlighed, lykkelig og ulykkelig. Masser af fjollede og sjove situationer, som I med garanti vil nyde.

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic 

Anmeldelse skrevet oktober 2014.

Tilbage til Serie anmeldelser