The walking dead 4 blu-ray anmeldelse

 
The walking dead sæson 4 blu-ray anmeldelse

The walking dead sæson 4 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang
 
The walking dead sæson 4 blu-ray anmeldelse 
Zone B (DK udgave) 
Lyd: DTS-HD Master Audio 7.1 Engelsk
Undertekster: Danske, Engelsk.
Aspect Ration: 1.78:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 4 september 2014
Distributør: SF film

Genre: Drama, Horror, Thriller

Skuespiller:
Andrew Lincoln som Rick Grimes
Chandler Riggs som Carl Grimes
Steven Yeun som Glenn Rhee
Norman Reedus som Daryl Dixon
Lauren Cohan som Maggie Greene
Scott Wilson som Hershel Greene
Emily Kinney som Beth Greene
Melissa McBride som Corol Peletier
Danai Gurira som Michonne
Chad L. Coleman som Tyreese
 
Beskrivelse: 
Efter at Rick og hans gruppe tog imod resten af de overlevende fra Guvernørens lille by, så er de blevet rigtig mange inde for fængslets mure. De lever i deres egen lille koloni med svin i stalden, som giver dem kød på bordet og grøntsager i køkkenhaven. Alt i mens et hav af zombier står udenfor pigtrådshegnet, lever de livet på den anden side. Men frygten sidder stadig i dem alle, da de ind imellem må ud på den anden side for at finde mere føde til den store gruppe. 30 dage er der gået, uden at gruppen har mistet et medlem, men det viser sig hurtigt at freden snart er ovre da helvede bryder løs inde bag murene i fængslet. Snart er gruppen spredt ud over det hele og så må de hver især kæmpe for deres liv.             
 
The walking dead sæson 4 blu-ray anmeldelse
 
Her i sæson 4 af The Walking Dead starter første afsnit ud med, at gruppen har det godt, og de har ikke mistet nogle folk i 30 dage. De har fået en fin lille koloni uden de helt store uenigheder. Men for at det ikke skal blive alt for kedeligt som sæson 2 var i 3-4 afsnit, ja, så går der ikke mere end et enkelt afsnit, inden freden stopper brat op for dem alle. Gruppen kan selvfølgelig ikke leve i fred og idyl i hele sæsonen, og det skal man da lige love for, at de heller ikke kommer til.

Rick starter ud som vi forlod ham, og det var en træt og trist mand der næsten har opgivet at overleve. Der er masser af zombier med, og de er mere til fare nu end da gruppen flyttede rundt. Den store gruppe tiltrækker en masse zombier, det giver en masse spændende scener og kampe, hvor man godt kan tage sig selv i at råbe lidt op igen sidde med sved i hænderne når afsnittet stopper.

Guvernøren er stadig i live, men han har opgivet at leve og er stort set klar til at overgive sig til den smertefulde død, men noget vækker hans interesse for at kæmpe videre. Rick magter ikke opgaven som chefen mere, og går mere op i hans grise og køkkenhaven, det kan Carl ikke klare at se på så han tager en meget stor beslutning som kan ende med døden. Det er ikke kun Zombier der truer uden for fængslets mure, og da gruppen spredes for alle vinde skal nogle af dem tage nogle meget store og tunge beslutninger som ændrer alles liv for evigt.

For at det hele ikke bare skal blive menneskerne mod zombierne, så er Guvernøren stadig med i spillet, men han er ikke deres største problem mere for, der går noget grueligt galt med gruppen og det er til fare for dem alle. Serien mister en del kendte hovedpersoner, men der kommer nye og stærke personligheder til og det giver nyt liv til serien. Det er helt sikkert et stort plus at se The Walking Dead på et stort tv/lærred og med et godt surround anlæg og så helt op med lyden. Det gør ihvertfald, at man kigger sig over skulderen og klamrer hænderne ekstra meget til sofaen. Sæson 4 holder sig stadig på kogepunktet det meste af tiden, men den får ikke topkarakter da den i enkelte afsnit kan være en smule langtrukken.
 
The walking dead sæson 4 blu-ray anmeldelse
Der er ikke mange ændringer på billedsiden så der er det samme at sige som i sæson 1, 2 og 3. Nærbillederne er rigtig gode og man ser detaljerne rigtig tydeligt tæt på. Det grumsede billede er selvfølgelig gjort med en mening for at gøre det mere klamt og gør det også lettere at skjule detaljerne når Zombierne skal slåes ihjel. Man kan dog stadig ret ofte og tydeligt se at det er computer effekter.

Lyden er der heller ikke ændret på siden sæson 1, 2 og 3 det er i DTS HD Master 7.1 som der ikke er så meget at klage over. Men synes der er mere musik i baggrunden end i de andre sæsoner, men stadig ikke så meget at man bliver irriteret over det og chok effekterne er der stadig. Det hele er fint tilpasset og afstemt. Dialogen er som altid klar og tydelig og der er et fint samspil mellem alle kanalerne og at den er indspillet i 7.1 giver lige det sidste uhygge når man sidder lige i midten af det hele.

Der er meget spændende materiale om hvordan serien er lavet, men meget af det samme som i de andre sæsoner, så har ikke set så meget af det. Der er til endda nogle timers underholdning.

- Inside The Walking Dead
- Drawing Inspiration
- Society, Science & Survival
- A journey back to Brutality
- Audio Commentary with cast and crew
- The making of The Walking Dead
- The Governor is back
- Inside KNB Studios
- Deleted Scenes

Anmeldelse skrevet september 2014.

Tilbage til Blu-ray Serie anmeldelser