Nyheder til hjemmebiografen
Nyt bio gear Forside
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Dolby Atmos blu-ray
Dolby Atmos blu-ray
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her

Integra Surround receiver/processor - Dolby Atmos

Integra Surround receiver/processor - Dolby Atmos

Integra Surround receiver/processor som understøtter Dolby Atmos.

23 juni 2014 Groebenzell, Tyskland.

Integra har meddelt, at deres kommende DTR-60.6 og DTR-70.6 surround receivere og topmodellen DHC-80.6 surround processor lanceres med Dolby Atmos dekoder, der leverer fængslende multi dimensionelle lyd i hjemmebiografen.

En firmwareopdatering som kommer i september, vil give mulighed for Dolby Atmos ® på sine tidligere surround receivere DTR-30.6, DTR-40.6 og DTR-50.6.
Med Dolby Atmos lyd kommer der lyd fra alle retninger, herunder over hovedet, for at fylde hjemmebiograf med forbløffende klarhed, dybde og detaljer.

"Dolby Atmos leverer vidunderligt klart, præcist og nuanceret lyd," siger Paul Slater, Integra Brand Manager (UK & Europa). "Nogle af verdens førende filmskabere bruger Dolby Atmos så publikum kan blive placeret midten af handlingen. Vi er glade for at være blandt de første mærker til at tilbyde denne teknologi til vores kunder. "

Integra surround receivere/processor har dobbelte 32-bit DSP chip til at afkodning, kalibrere Dolby Atmos så lyden passer til hjemmebiograf konfigurationen. Integra komponenter har fleksibiliteten til at understøtte forskellige hjemmebio setup, med mulighed for en eller flere loft monteret højttaler som supplerer de traditionelle 5.1, 7.1 eller 9.1 konfigurationer. Alternativt kan brugerne øge en eksisterende højttalerkonfiguration med Dolby Atmos aktiverede højttalere

Læs om Dolby Atmos Tryk her

23/6-2014

Dolby Atmos artikel
Dolby Atmos artikel Tryk her
Udstyr anmeldelser
Udstyr anmeldelser Tryk her
Disney blu-ray
Disney blu-ray anmeldelser