Walking with Dinosaurs The Movie 3D blu-ray anmeldelse

 
Walking with Dinosaurs The Movie 3D blu-ray anmeldelse

Walking with Dinosaurs The Movie 3D blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Michael Sørensen

Walking with Dinosaurs The Movie 3D blu-ray anmeldelse  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Region Zone B
Spilletid: 87minutter
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1 English
DTS 5,1 Dansk
Undertekster: Dansk, Engelsk
Aspect Ration: 2.39:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 1. maj 2014
Distributør: FOX-Paramount
Antal disk: 2  = Blu-ray

Genre: Animation, eventyr

Instruktør: Barry Cook & Neil Nightingale
Manuskript: John Collee
Producere: bl.a. Marcus Arthur, Dana Belcastro, Mike Devlin
Fotograf: John Brooks
Klip: John Carnochan
Musik: Paul Leonard-Morgan

Skuespiller:
Charlie Rowe som Ricky
Karl Urban som Uncle Zack
Angourie Rice som Jade
John Leguizamo som Alex (stemme)
Justin Long som Patchi (stemme)
Skyler Stone som Scowler (stemme)

Beskrivelse: 
Her er en spændende, forhistorisk rejse i en tid hvor dinosaurerne hersker og den mindste af dem alle - en legesyg Pachyrhinosaurus kaldet Patchi - begiver sig ud på sit livs eventyr!
 
Patchi prøver at finde sin plads i en fantastisk verden fyldt med sjove venner og nogle få farlige fjender, samtidig med at han finder det nødvendige mod til at blive flokkens leder.. Og tidernes største helt! 
 
Walking with Dinosaurs The Movie 3D blu-ray anmeldelse
 
Vi bliver åbenbart aldrig trætte af dinosaurusser, der springer, brøler og minder os om, at vi er ganske ubetydelige, når det kommer til vor planets ultimative historie. Vi har set hvordan menneske og dino ikke kunne forenes i en stribe film om Jurassic Park, der mildest talt væltede biograferne. Vi har set hvordan dinoer kunne blive venner, fjender og opnå utrolige ting sammen i stakken af Ice Age film, der bare aldrig vil ende – og som der sikkert kommer flere af.

Seneste skud på den præhistoriske stamme er Walking With Dinosaurs. En slags dokumentarfilm, der er pakket ind i en banal historie, som er gearet mod familier, der vil mere end Far til Fire for syttende gang. Historien om lille Patchi er ganske sjov og uskyldig, men det er ikke i historien, at filmens virkelige værdi skal findes.

Walking with Dinosaurs 3D er nemlig en ultra flot film, der med fantastiske billeder sender sit publikum direkte tilbage til fortiden. Det er smukt, fængende og helt igennem fantastisk, at opleve historien i billeder på denne her måde – også selv om man må slås med en tuttenuttet historie, der er hurtigere glemt end en kop kaffe fra DSB caféerne i sidste århundrede. Vi bliver forkælet med sjove indblik i hvordan de forskellige racer af dinoer fungerede med hinanden. Vi får afklaret hvem, der var fjender med hvem – og hvordan det der med naturens orden fungerede for mange tusinde år siden.

Har man ikke børn men mangler man en fantastisk smuk film til at blære sig med, så kan man sagtens købe Walking with Dinosaurs. 3D Har man derimod lyst til en film med lidt mere kød på, bør man nok kigge andetsteds. Pakken indeholder i øvrigt to skiver, hvor den ene er 3D/2D Bluray og den anden er en dvd til børneværelset. For en sjælden gangs skyld giver den ekstra skive fin mening.
 
Walking with Dinosaurs The Movie 3D blu-ray anmeldelse

Det er latterligt. Helt latterligt. De mange animationer af fortidens vilde dyr er så blændende, at man bare må overgive sig efter ganske kort tid. Selv 3D effekterne er gennemgående smukke og der findes ikke nok superlativer, at kaste efter denne meget smukke udgivelse. Desværre er der et par problemer med panoreringer, som jeg efter at have testet et par steder åbenbart er et problem i transferen. Det trækker desværre ned til et niveau under reference, hvilket er ærgerligt, for der er langt imellem så flot en film.

Originallyden er 5.1 DTS HD MA – og den er rigtig god med et par enkelte udfald. Der mangler ind imellem en bedre placering af dialogen mellem dyrene, der drukner lidt i effekterne, der ellers er fantastiske. Igen ryger vi en tand under reference, men stadig en del over middel for denne type film. På dansk bliver vi spist af med en lidt tyndere lyd i DTS 5.1, der sjovt nok ikke har de samme problemer med lyd kontra placering på skærmen som det originale lydspor.
 
- Ultimate Dino Guide
- Match the Call
- Interactive Map
- Brainosaur Trivia
- Orange Carpet Dino Rap
- Cretaceous Cut

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic 

Anmeldelse skrevet 28 maj 2014.

Tilbage til 3D anmeldelser eller blu-ray anmeldelser