Juno dvd anmeldelse

 
Juno
 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang
 
Juno dvd anmeldelse

Dvd udgivelsesdato: marts 2014
Distributør: FOX-Paramount
Genre: Komedie,Drama,Romantik

Instruktør: Jason Reitman

Skuespiller:
Ellen Page som Juno MacGuff
Michael Cera som Paulie Bleeker
Jennifer Garner som Vanessa Loring
Jason Bateman som Mark Loring
Allison Janney som Bren Macguff
J.K Simmons som Mac MacGuff
Olivia Thirby som Leah
Rainn Wilson som Rollo
 
Beskrivelse: 
I forbindelse med Fox Searchlight Pictures har 20 års jubilæum, har vi valgt at fokusere på nogle af deres største titler.

Juno MacGuff er 16 år og går på en god skole, men hun keder sig en del, da hun er meget klog og let, kommer igennem fagene på skolen. Juno bruger meget af hendes tid med hendes bedste ven, Paulie der er lidt små forelsket i Juno. Efter et lille uheld opdager Juno, at hun er blevet gravid og det er Paulie, der er far til barnet. De kan ikke selv opfostre barnet, og da Juno ikke synes om en abort, begynder Juno sammen med hendes veninde Leah at lede efter et par, der kan adoptere deres barn.

Da Juno endelig finder det perfekte par, der vil adoptere barnet, begynder hun at se rigtig meget til dem. Mark og Vanessa er det heldige par, der endelig skal have deres eget lille barn, og for at Juno ikke skal springe fra, gør især Vanessa alt for, at Juno skal føle sig godt tilpas, men Mark bærer på en stor hemmelighed, som gør at det hele kan gå galt. Juno er meget afvisende overfor Paulie, da hun ved, at han er forelsket i hende, og som graviditeten skrider frem, får Juno også følelser for Paulie, men da er det måske allerede for sent.
 
Juno dvd anmeldelse
 
Anmeldelse:
Jason Bateman og Jennifer Garner spiller ægteparret, Mark og Vanessa, der gerne vil adopterer barnet, og de spiller rollerne rigtig godt som det lidt underlige par, hvor alt skal virke, som det er i den skønneste orden. Juno og Mark begynder at se mere og mere til hinanden, da de har fælles interesser, men det kan være lidt farligt at begynde at se så meget til Vanessas mand for hvem er han mest interesseret i Vanessa eller Juno.

Juno fortæller en sød, lille historie om teenagerne Juno og Paulie, der ved et uheld bliver gravide. Trods det at historien er sød, så tager den også et alvorligt emne op, som er et stort problem med, at teenagere bliver gravide i så ung en alder. Juno er heldig, at hendes far og stedmor støtter hende i hendes beslutninger, da mange teenagere ret ofte er alene om dette problem. Selvom Juno efterhånden er en gammel film (2007) og måske ikke henvender sig til det helt brede publikum, så er denne anmelder nu stadig meget begejstret for filmen, og har man endnu ikke set den, kan den varmt anbefales.


Anmeldelse skrevet 30 marts 2014. 

Tak til FOX-Paramount / PR Nordic