Anmeldelse: Scandal sæson 2

 
Scandal sæson 2 dvd anmeldelse
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Kerry Washington som Olivia Pope
Columbus Short som Harrison Wright
Darby Stanchfield som Abby Whelan
Katie Lowes som Quinn Perkins
Guillermo Diaz som Huck
Jeff Perry som Cyrus Beene
Joshua Malina som David Rosen
Bellamy Young som Mellie Grant
Tony Goldwyn som Præsident Fitzgerald Grant
 
Beskrivelse: 
Olivia Pope er stærk besluttet på at fastholde Quinn i hendes team selvom især Abby er sur fordi de ikke fortalte sandheden om Quinn fra starten af. Men Quinn bliver deres mindste problem da de hurtigt får en sag om en mand ved navn Arthur der påstår han er uskyldig og ikke har slået folk ihjel. Olivia er sikker på han taler sandt og nu går hele holdet i gang med at samle puslespillet som skal få Arthur Hornbacher dømt uskyldig. Men Olivia er ikke så fejlfri som hun har været og meget hurtigt opdager hun at Arthur er skyldig i mordene, og inden han stikker af får han stjålet vigtige oplysninger om Olivia.

Præsidenten er stadig forelsket i Olivia og vil have hende som elskerinde, men nu vil hun ikke lege med på legen mere og gør det endeligt forbi. Det er præsidenten ikke enig i men Olivia er ikke en person der finder sig i hvad som helst. I det hele taget har Olivia taget en alt for stor mundfuld og det sætter både hendes eget liv på spil men så sandelig også hele hendes hold og ikke mindst præsident embedet på spil. Så nu må Olivia og hendes gladiatorer i jakkesæt som de kaldes i en bedre form og kæmpe for deres eget ry.
 
Scandal sæson 2 dvd anmeldelse
 
Anmeldelse:
Den seje, stærke men også sårbare Olivia Pope er tilbage og hun er længe ventet da Scandal er en af de bedre advokat serier der har kørt. Olivia Pope der spilles af Kerry Washington er igen tilbage med massive hemmeligheder og hun redder den ene store skandale efter den anden. Men hun har selv en del hemmeligheder ligesom resten af hendes hold har og de skal for alt i verden gerne forblive hemmelige, men det er lettere sagt end gjort og det giver holdet et godt modspil.

Et minus er at Henry Ian Cusick (fra Lost) ikke er med her i sæson 2. Han fik en mindre og mindre rolle i sæson 1 og nu har de valgt at tage ham helt ud. Det er synd for serien da han er en super god skuespiller. Men serien klarer sig dog alligevel fint uden ham da der er en del andre kendte skuespillere med, dog ikke i hovedrollerne men det giver serien et frisk pust når der er kendte skuespillere med. Sæson 2 af Scandal er stadig meget spændende og der sker meget i hvert et afsnit så man kommer ikke til at kede sig på noget tidspunkt.


Anmeldelse skrevet marts 2014. 

Tilbage til Serie anmeldelser