Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her
Dolby Atmos blu-ray
Dolby Atmos blu-ray
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook

UHD/BLU-RAY-DVD NYT

UHD/BLU-RAY/DVD NYT
Efter at vi i længere tid har skrevet på vores facebookside hvilken nye titler der er på vej på UHD blu-ray og blu-ray, har vi valgt fra at lave en side til nyheder på UHD/blu-ray og dvd på hjemmesiden.
Twentieth Century Fox Home Entertainment annoncere at der vil være mange flotte special og limited editions at vælge imellem når Game of thrones sæson 7 og en komplet samling udkommer den 11. december.

Med sine 437 minutter og eksklusivt materiale udkommer Game of Thrones sæson 7 i HD på Blu-ray Disc samt DVD den 14. december. Oplev hele sæson 7 af Game of Thrones fyldt med action, drama og blændende billeder fra start til slut.

Game of Thrones er en af de største serie succes nogensinde. Præmiere og finale episoderne af sæson 7 en af de mest sete episoder i HBOs historie. Serien er er blevet nomineret til 109 Emmy nominationer og vinder af bedste drama i både 2015 samt 2016.

Editions
Fans og interesserede vil kunne finde Game of Thrones i forskellige formater og udgaver.
 
  • Den mest prominente og eksklusive af dem alle er Drogon limited edition med sæson 1 til 7 i BD format + plus en fin detaljeret figurine af dragen Drogon.
  • En anden limited edition er ‘The Iron Throne’, hvor hele sæson 7 i BD format er inkluderet + en figurine af Jerntronen.
  • Ydermere vil Game of Thrones kunne findes som bokssæt i BD samt DVD format i sæson 1 til 7 samt sæson 7.
  • Der også være en Steelbook edition af sæson 7 at finde, tre special udgaver BD versionen, samt CDON vil have en Conquest & Rebellion edition. Af Drogon og ‘The Iron Throne’ limited edition vil der kun være 200 enheder til rådighed i hele norden!
 
Lagt op 24/10-17
Den 9. oktober udkommer en Pixar Collection blu-ray boks i Danmark, hvor man kan opdage Pixars vidunderlige verden og lære alle de fantastiske karakterer at kende, med mange timers spændende eventyr og gode historier. Denne specialudgave indeholder 17 originalfilm fra Disney Pixar og er den perfekte filmsamling for hele familien.
 
Film i boksen:
Toy Story 1, 2 & 3
Cars 1 & 2
Monsters, Inc.,
Up
The Good Dinosaur
A Bug’s Life
The Incredibles
Monsters University
Ratatouille
Wall•E
Brave
Inside Out
Finding Nemo
Finding Dory

Lagt op 26/8-17
Pixar collection blu-ray boks
Twentieth Century Fox Home Entertainment annoncere at der udkommer 7 af instruktør Christopher Nolans film på UHD den 18. december. UHD version indeholder UHD disc og blu-ray disc.

Filmtitlter:
- Dunkrik
- Interstellar
- Inception
- The Dark Knight
- Batman Begins
- The Dark Knight Rises
- The Prestige
 
 
Lagt op 2/12-17
Nolan UHD blu-ray
Twentieth Century Fox Home Entertainment annoncere at alle 5 Transformers film fra instruktøren Michael Bay og produceren Steven Spielberg udkommer på UHD blu-ray disc i Danmark i fra 9.november. UHD blu-ray kommer med Dolby Atmos lydspor på alle 5 film og Transformers: The Last Knight også med Dolby Vision. UHD version indeholder UHD disc og blu-ray disc.

Udgivelsesdato:
09. november - Transformers: The Last Knight.
13. november - Transfomers
13. november - Transformers: Revenge of the Fallen
13. november - Transformers: Dark of the Moon
13. november - Transformers: Age of Extinction
 
 
Lagt op 22/10-17
Transformers UHD blu-ray
Sony annoncere at Men in Black Trilogy 20th Anniversary 4K Blu-ray Collection udkommer den 5. december på UHD blu-ray med Dolby Atmos lydspor. UHD version indeholder UHD disc og blu-ray disc. UHD blu-ray
 
Lagt op 29/9-17
Men in Black Trilogy 20th Anniversary 4K Blu-ray Collection
Lionsgate films annoncere i USA at Valerian and the City of a Thousand Planets udkommer den 21. november på UHD blu-ray med Dolby Atmos lydspor. UHD version indeholder UHD disc, blu-ray disc og digital kopi. UHD blu-ray
 
Lagt op 16/9-17
Valerian and the City of a Thousand Planets UHD blu-ray
Universal i USA annoncere at Atomic Blonde, udkommer den 14. november på UHD blu-ray og blu-ray med DTS:X lydspor, UHD versionen kommer med Dolby Vision. UHD version indeholder UHD disc og digital kopi/download. UHD blu-ray
 
Lagt op 16/9-17
Atomic Blonde UHD blu-ray
Warner i England annoncere at der kommer en Harry Potter boks med alle 8 film den, udkommer den 6. november på UHD blu-ray, med DTS:X lydspor. UHD version indeholder UHD disc og digital kopi/download. Det er uvist om den udkommer i Danmark. Hold dig opdateret her UHD blu-ray
 
Lagt op 2/9-17
Harry Potter UHD boks
Længe så det ud til at Disney ikke ville udgive Guardians of the Galaxy Vol. 2 på UHD blu-ray i Danmark, men den 7. september udkommer den på UHD blu-ray samme dag hvor den udkommer på 3D blu-ray, blu-ray og dvd. UHD blu-ray udgaven kommer som den eneste med et Dolby Atmos lydspor. 
 
Opdatering 7/9-17 Der er ikke Danske tekster på UHD blu-ray disken, da Disney har valgt at udgive den Engelske version i Danmark.
 
Lagt op 26/8-17
Guardians of the Galaxy Vol. 2 UHD blu-ray

Besøg Nomono.dk Tryk her
UHD Blu-ray
Besøg UHD blu-ray siden Tryk her
DTS:X forside
DTS:X blu-ray