Inderst inde blu-ray anmeldelse

 
Inderst inde blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Christina Olsen

inderst inde blu-ray anmeldelse
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave) 
Spilletid: 1 time & 31 minutter 
Lyd: DTS HD Master Audio 7,1 : Engelsk
Dolby Digital 5.1: Dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk.
Aspect Ration: MPEG-4 AVC 1.78:1 High Definition

Blu-ray udgivelsesdato: 30. november 2015
Distributør: Walt Disney studios home entertainment A/S.
Antal disk: 1 = blu-ray

Genre: Animation
Biografpremiere: 27. august 2015

Instruktør: Pete Docter, Ronnie Del Carmen
Manuskript: Pete Docter, Ronnie Del Carmen
Producer: John Lasseter, Mark Nielsen, Jonas Rivera, Andrew Stanton
Klip: Kevin Nolting
Musik: Michael Giacchino
 
Skuespiller der lægger stemme til (Engelsk)
Amy Poehler som Joy
Phyllis Smith som Sadness
Richard Kind som Bing Bong
Bill Hader som Fear
Lewis Black som Anger
Mindy Kaling som Disgust
 
inderst inde blu-ray anmeldelse
 
Mød Glæde, Tristhed, Vrede, Afsky og Frygt!

De 5 følelser som lever inde i hovedet på Riley. En pige man følger fra fødslen, til hun er 12. Riley skal flytte med sin mor og far til San Fransisco. Og dér kommer de store følelser i spil. Tanker og følelser, som hun ikke kan holde styr på, gør hun bliver følelseskold. Men Inderst Inde, som filmen også hedder er det faktisk hendes følelser, som har rodet rundt i det hele. Tristhed kommer til at skabe ravage i hovedet på Riley, og tager Glæde med i faldet. Og tilbage står Vrede, Afsky og Frygt med hele "hoved"ansvaret. Undervejs mødes Tristhed og Glæde, en masse ting de havde glemt. BingBong, Rileys fantasiven, en masse telefonnumre (som alligevel skal slettes i hukommelsen, da alle jo har telefoner med dem i). Da Rileys verdens så småt bryder sammen, er det op til Glæde og Tristhed at komme tilbage til Hovedkvarteret, før der sker uoprettelig skade. Se den, og du vil, voksne som børn, få underholdning i verdens klasse.

Inderst Inde, er en virkelig god film. Den kører, ligesom nogle af de andre Disney/Pixar film, på vores hjerner. Man kunne virkelig sætte sig ind, i alt det der foregår inde i hovedet på folk. Den er virkelig godt animeret, og på selve historien kan man mærke, de virkelig har gjort deres baggrundstjek ordentlig. Man kan mærke dem der har lavet den, har lagt deres sjæl i den. Den er også castet perfekt. Endda på begge sprog. Det er en af de få film, der fungere på både dansk og engelsk, uden man føler man er fået glib af noget.
 inderst inde blu-ray anmeldelse
Den er virkelig flot animeret. De har lavet udenfor hovedet mere realistisk, end dem indenfor. Ligesom det skal være. De har tænkt over tingene.
 
Lyden på den er god. Der er ikke en slå-i-gennem-sang, så man rigtig kan mærke musikken gå igennem en, men lydmæssigt er den god.
 
Der er ikke så meget, men det der er, er bare godt. Der er ekstra videoer med Riley og hendes første date, og bag kameraet på stemmerne (de engelske).

Anmeldelse skrevet november 2015.

Tak til Walt Disney studios home entertainment A/S.

Tilbage til Disney oversigten eller blu-ray anmeldelser