Anmeldelse: Dexter sæson 3

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Michael C. Hall som Dexter Morgan
Jennifer Carpenter som Debra Morgan
David Zayas som Angel Bastia
James Remar som Harry Morgan
C.S. Lee som Vince Masuka
Lauren Vélez som Maria LaGuerta
Desmond Harrington som Joseph Quinn
Julie Benz som Rita Benneth
Geoff Pierson som Tom Matthew
Jimmy Smits som Miguel Prado 

Instruktør:
John Dahl
Steve Shill
Keith Gordon
Marcus Siega
Ernest R. Dickerson
Michael Cuesta
Romeo Tirone
Tony Goldwyn
 
Beskrivelse: 
Dexters kollega Doakes fik skylden for at være Bay harbor morderen, som havde slået en masse forskellige mennesker ihjel og parteret, dem og smidt dem i havet. Dexter var eller meget tæt på at melde sig selv og fortælle hans kollegaer at han er serie morder. Men i sidste øjeblik blev han reddet ved at ofre hans kollega som også måtte lade livet. Dexter lever igen livet som om alt er normalt. Han elsker Rita og hendes børn, han elsker hans arbejde og hans kollegaer. Alt er som enhver mands drøm. Bortset fra at han er massemorder i hans fritid.
 
Dexter finder hurtigt et nyt offer, men ved en fejl slår han den forkerte mand ihjel. Og ikke nok med det så er det en meget berømt advokats lillebror han har slået ihjel. Dexter bliver nødt til at lyve som han altid gør og han kommer tættere og tættere på Miguel og som tiden går ender han med at blive gode venner med Miguel. Men Miguel ved Dexter har en mørk hemmelighed og han prøver ihærdigt at komme nærmere ind på livet af Dexter. Så er spørgsmålet om Dexter tør vise hans sande jeg overfor Miguel.
 
Dexter sæson 3 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Dexter kommer i flere og flere problemer, både arbejdsmæssigt men så sandelig også privat. Han er kommet til at slå en forkert mand ihjel og det er ikke en ubetydelig mand denne gang. Han får både en stor advokat og hans voldsomme bror der arbejder hos politiet efter sig. De ved så ikke det er Dexter der har slået deres bror ihjel, men Dexter bliver mere og mere presset. Dexter bliver endda venner med Miguel og Dexter viser ham nogle sider af sig selv som kun hans afdøde far kender til, og det viser sig at det kan ende med at være en dum beslutning.
 
Privat kommer Rita med en meget overraskende nyhed til Dexter og det er mere end han lige kan klare, og så bliver Rita sur. Rita er så den eneste der kan skælde Dexter ud uden at han tænker blodige tanker. Rita er kvinden i Dexters liv. Dexters søster Debra kæmper hårdt for at blive forfremmet til kriminal assistent, og ligesom det ser ud til at det lykkes for hende så laver hun lort i den som hun tit kommer til med hendes meget beskidte sprog.
 
Dexter taler stadig med hans far og de fører også samtaler med hinanden, og hans far hjælper ham når det ser mest sort ud for Dexter. Man skal lige vende sig til denne form for samtale da manden jo er død. Men det fungerer rigtig godt i serien. Dexter fortæller også os seere om hans tanker og de kan være ret så morsomme til tider. Dexters lidt halvskøre kollegaer giver også et frisk pust til serien og dem begynder man også at få et forhold til.
Dexter sæson 3 er stadig på sit højeste og der er stadig masser at komme efter endnu.


Anmeldelse skrevet 8 december 2013.