Nyheder til hjemmebiografen
Nyt bio gear Forside
3D blu-ray
Besøg 3D blu-ray siden Tryk her
Hjemmebio Guide
Hjemmebio Guide Tryk her
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook
Hjemmebiografer
Hjemmebiografer Tryk her

MK S300 Series

MK sound S300 Series
MK sound S300 series
MK Sound lancerer deres længe ventede nye S300 SERIES som er Top of the Line Monitor Højttaler S300 SERIES - sætter nye standarder for lyd nøjagtighed og opløsning. S300-serien tilbyder dig mulighed for at høre nuancerne i din foretrukne musik og film, som du aldrig har hørt før.
 
Gateway til nye dimensioner i lyden
S300 SERIES er en videreudvikling af den berømte S150 højttaler bygget af MK Sound siden 1995. Den nye reference højttaler er baseret på et større kabinet og specialdesignet driver enheder som kan spille højere end nogensinde før med præcis lydgengivelse, der er kendetegnende for MK Sound. Du vil simpelthen høre mere. S300 SERIES transporterer lytteren til lydbilledet af optagelsen, indførelse holografisk lyd, der lader dig høre nuancer i musikken og film, som det aldrig er blevet hørt før.
 
Fremstillet i Danmark
S300-serien er designet, udviklet, bygget og testet i Danmark. Systemet er blevet grundigt analyseret og kalibreret af MK Sound ingeniører til at nå nye og højere niveauer for tonal præcision og musikalitet. For at kunne levere den højeste kvalitet af præcis lydgengivelse og sammen tid spille betydeligt højere, er S300 SERIES designet med cutting-edge driver enheder custom-made af de danske akustiske pionerer fra Scan-Speak til at opnå ekstrem power linearitet og ultimativ lydkvalitet til kontrol, ydelse, pålidelighed og kontinuitet.
Fylder store rum med Power og THX ®
S300 SERIES har magt til at fylde store stuer og vil placere publikum i sweet spot, om de sidder forreste eller bagerest i rummet. S300 SERIES overstiger de højeste THX standarder - THX Ultra2 ™ For nøjagtig gengivelse af lydkilder ved at bringe den filmiske oplevelse til større hjemmebiografer.
 
X-serien og S-SERIEN - det perfekte match
Kombineret med MK Sound X subwoofere, S300 SERIES besidder den åbenhed, hastighed og opløsning, lad de mest kritiske professionelle lydfolk høre præcis, hvad der foregår i mix og give dem mulighed for at lytte i timevis uden nogen antydning af træthed. MK Sound giver dig lyd med enestående håndtering af dynamiske ændringer i tempo og volumen.

40 års erfaring i Pro Audio
MK Sound fejrer 40 års højttaler produktion ved at indføre den næste generation af musik og hjemmebiograf højttalere. MK Sound højttalere har været professionel filmlyd designerens foretrukne valg i fire årtier, og lyden i talrige Hollywood blockbustere som Star Wars, King Kong og Lord of The Rings er designet og blandes på den berømte S150 højttaler bygget siden 1995. MK Sound introducerer nu en ny high-end højttaler serie, der forædler og skalaer op S150 henvisningen højttaler.
 
Citat
"Hvordan kan man forbedre et lyd ikon, ligesom S150? I løbet af de seneste år har lyd nået nye dimensioner. Nye lydformater, high definition lyd kombineret med kravene fra vores kritiske professionelle brugere, har ført os til den helt nye topmoderne S300-serien. S300 Serien er bygget til perfektion og for at sikre vores unikke høje kvalitet har vi besluttet at lade alle højttaler blive fremstillet i Danmark. S300 SERIES er også det første MK Sound produkt som bære vores nye reference logo Miller & Kreisel. Med S300 SERIES introducerer vi den næste dimension for fremtidens hjemmebiograf-og musikanlæg. "
 
Besøg MK Sound`s hjemmeside

11/10-2013
Disney blu-ray
Disney blu-ray anmeldelser
Streaming anmeldelser
Se Streaming anmeldelser Tryk her
Demo disc
Demo disc Tryk her
Udstyr anmeldelser
Udstyr anmeldelser Tryk her
Link
Besøg link side Tryk her