Anmeldelse: Hangover Part 3

 
Hangover Part 3 anmeldelse
 
Todd Philips står endnu engang ved roret i den tredje og sidste film i triologien. Hangover Part 3 eller Tømmermænd Tur-retur, som den hedder på dansk, og det går heller ikke denne gang stille for sig.
 
Hangover Part 3 anmeldelse
 
The boys are back in town
Phil, Stu og Doug beslutter modvilligt at hjælpe med at bringe, den i forvejen meget excentriske mangemillionær søn Alan, til indlæggelse, på grund af hans psykiske tilstand, der kun er blevet værre efter hans fars pludselige død. The Wolfpack begiver sig ud på et forhåbentligt normal roadtrip, mod Las Vegas, for denne gang kan intet gå galt, eller kan det. Får inden længe er Doug blevet kidnappet af gansterbossen Mr. Marshall (John Goodman), som har et udestående med deres gamle "ven" storforbryderen og svindler Mr. Chow (Ken Jeong) der har stjålet hans guld. Det er nu op til de tre venner, at finde Mr. Chow inden tiden løber ud for Doug.
 
 
Hangover Part 3 anmeldelse

Tømmermænd uden tømmermænd
Det hele startede så godt med Tømmermænd i Vegas i 2009, så kom efterfølgeren Tømmermænd i Thailand i 2011, der fik meget kritik for at være knap så vellykket. Jeg syntes dog de første to var ganske underholdende og vellykkede, det kan man desværre ikke sige om Tømmermænd tur-retur, den tredje og sidste film i trilogien og det er vist godt, det er den sidste. Bevares.... der er nogle scener i filmen, det er ganske sjove, og Mr. Chow forsøger på at gøre den så sjov som muligt, det er desværre ikke nok, til at redde filmen.
 
Hangover Part 3 anmeldelse
 
 
De komiske scener udebliver, og hvis de endelig er der, er de tit bare for platte til at virke, og luften er i den grad gået ud af ballonen. De berømte tømmermænd er der heller ikke nogen af længere, og filmen føles bare for lang, med en spilletid på næsten to timer, uden meget humor, kommer man bare til at kede sig. Selv ikke Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis kan redde filmen fra dens nederlag - Desværre.. Det er ikke en film der er nødvendig skal ses i biffen, men hvis man gør det, er dog værd at blive siddende i biffen efter rulleteksterne, da filmens sjoveste input, kommer der. 

3 ud af 6 stjerner.

Anmeldt af Mark Hougaard 5/6-2013
 
Anmeldelse lånt fra Movieview.dk