True blood sæson 3 blu-ray anmeldelse

 
True blood sæson 3 blu-ray anmeldelse

True blood sæson 3 blu-ray anmeldelse

Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

 
True blood sæson 3 blu-ray anmeldelse 
Zone A-B-C = kodefri (DK udgave
Spilletid: 660 minutter
Lyd: DTS HD Master Audio HD 5.1 English
Undertekster: Danske + 4 andre sprog
Aspect Ration: 1.85:1 High Definition 1080/24p
 
Writer:
Alan Ball


Skuespiller:
AnAnna Paquin som Sookie Stackhouse
Ryan Kwanten som Jason Stackhouse
Stephen Moyer som Bill Compton
Sam Trammell som Sam Merlotte
Rutina Wesley som Tara Thornton
Crish Bauer som Andy Bellefleur
Nelsan Ellis som Lafayette Reynolds
Carrie Preston som Arlene Fowler
Alexander Skarsgård som Eric Northman
Jim Parrack som Hoyt Fortenberry
Todd Lowe som Terry Bellefleur
William Sanderson som Bud Dearborne
Deborah Ann Woll som Jessica Hamby
Joe Manganiello som Alcide Herveaux
Kevin Alejandro som Jesus Velasquez
Dennis O'Hare som Russell Edginton
 
Beskrivelse: 
Efter en intens hekse jagt på Maryann Forester der stort set havde forhekset hele byens befolkning, lykkedes det endeligt for Sam og Bill at få narret hende så hun kunne blive slået ihjel. Sookie blev tidligere narret til at drikke af Erics blod da hun troede han var i livsfare. Det var han ikke, men nu er hun forbundet til Erik på samme måde som hun er til Bill. Bill er rasende på Erik, men da Erik er meget ældre end Bill kan han intet gøre mod Erik.

Sam Merlotte er en helt i Sookies øjne efter at han var med til at redde byen. Han mistede hans korte kærlighed til Dapne som også var en formskifter som ham selv, men hun var forhekset af Maryann og efter hendes mission blev hun brutal myrdet af Eggs. Sam der er utrolig ensom rejser væk for en periode og opsøger hans biologiske forældre, men det skal vise sig at være en stor mundfuld som han ret hurtigt fortryder.

Den lille by Bon Temps er igen ved at blive normal, men det er dog kun meget kort tid da der nu er vareulve der er på jagt efter Sookie. Sookie er vant til at Bill beskytter hende når hun er i fare, men han kommer ikke mere da han er i Mississippi og er tvunget til at være hos den ældgamle vampyr konge Russell Edginton. Bill plejer at kunne redde Sookie når hun er i fare men Russell er så gammel og stærk at han har de fleste vareulve i sin magt og det er alligevel for meget for Bill.

Tara har mistet sit livs kærlighed, Eggs, som Jason skød efter han overfaldt Andy. Andy tager skylden for mordet da Jason ellers ville ende i fængsel. Tara er gået helt ned over at have mistet ham, men så kommer Franklin til byen. Franklin er en ret psykisk syg vampyr der først tager Tara med storm, men det skal hun hurtigt fortryde da han bliver så besat af hende at han er fast besluttet på at Tara skal være hans kone... Vampyr kone!
 
True blood sæson 3 blu-ray anmeldelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anmeldelse:
Vampyrer, formskiftere, hekse og så sandelig nu også vareulve! Man skal virkelig kunne leve sig ind i denne verden med disse forskellige væsener, men kan man holde styr over de forskellige arter, så er det også en rigtig god serie med stort set gang i den hele tiden. Sæson 3 er mere voldelig med meget mere blod og voldsomme scener end i de to første sæsoner, men det er kun fint da det aldrig bliver for meget for serien.

Der er rigtig gode skuespiller præstationer over stort set hele linjen og især Jason Stackhouse (Ryan Kwanton) og Andy Bellefleur (Chris Bauer) spiller deres rolle utrolig godt som de ret så dumme og naive indbyggere i Bon Temps. At serien skal forestille at foregå i sydstaterne hvor der virkelig er en sydstats accent der gør noget, det er rigtig fint.
De fleste af Sookies venner er stort set originaler alle sammen og det giver serien en god helhed af hygge på den lidt skæve måde.

Karakter: 3 ud af 5

Billede:
Billedet er der ikke meget mere at sige om end der er nævnt i de to første sæsoner.
Det er synd at panoreringerne er så utrolig dårlige, der er rigtig meget efterslæb, og med lyn hurtige vampyrer skal der jo hurtige panoreringer til, og det trækker ned i karakteren.

Karakter: 2 ud af 5
 
True blood sæson 3 blu-ray anmeldelse
Lyd:
HBO forstår altså at lave serier man vil se og ikke mindst høre. Der er så god en lyd lige fra den krystal klare dialog over til den kontante bas og til de lyde der omringer en fuldstændigt stort set hele tiden. Især de bagerste kanaler bliver perfekt udnyttet her og man kan aldrig vide sig sikker på hvornår der pludselig står en vampyr og ånder en i nakken, og det kan til tider være en ret uhyggelig oplevelse.

Karakter:
 4 ud af 5

Ekstramateriale: Ikke anmeldt

Anmeldelse skrevet 23 januar 2013.

Tilbage til Blu-ray Serie anmeldelser