Anmeldelse: Sons of anarchy sæson 1

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Writer & Creator:
Kurt Sutter
 
Genre:
Crime, drama, thriller

Skuespiller:
Charlie Hunnam som jax Teller
Mark boone som Bobby Munson
Katey Sagal som Gemma Teller
Kim Coates som Alex Trager
Tommy Flanagan som Fillip Telford
Maggie Siff som Tara Knowles
Ron Perlman som Clarence Morrow
Ryan Hurst som Opie
William Lucking som Piney
Johnny Lewis som Kip Epps
Taylor Sheridan som David Hale
Ally Walker som Agent Stahl
 
Beskrivelse: 
Jax Teller er 2. Præsident i Sons of Anarchy og er stedsøn til Clay der er Præsidenten i banden og sammen ejer de et værksted hvor de laver biler og motorcykler. Det er ihvertfald sådan det ser ud udefra, men i virkeligheden er de rockere der står for illegal våbenhandel og de styrer det med hård hånd og står nogen i vejen bliver de enten bestukket eller slået ihjel, og der er ikke meget hjælp at hente hos politiet da politi chefen også er i deres lommer.
 
Har byens befolkning problemer af nogen art går de ikke til politiet, men direkte til Jax eller Clay og så tager de sig af at få problemet ordnet og dermed har de byen i deres hule hånd. Men ligesom de tror alt er perfekt og ingen tør røre dem bliver deres lager med våben brændt ned til grunden og ikke nok med det så er der også to unge piger der dør, og så kommer FBI til byen.
 
Jax der står til at skulle køre Sons of Anarchy videre når Clay engang går af, han er lige blevet far til en for tidlig født søn som er født med flere livstruende fejl, da moderen til sønnen er et narkovrag. Jax's eks kæreste smuttede fra ham for 11 år siden og flyttede langt væk fra Charming for ikke at ende som kriminel. Hun er nu tilbage i Charming som læge på det hospital hvor sønnen til Jax ligger og så er spørgsmålet om hun kan holde sig væk fra banden og ikke mindst Jax.
 
 
Sons of anarchy sæson 1 Netflix anmeldelse
 
Anmeldelse:
Der var 9 grundlæggere for Sons of Anarchy og gruppen er spredt rundt i USA. Jax's far John startede klubben Redwood op sammen med Clay og i al hemmelighed skrev han en dagbog om hans liv som kriminel og den læser Jax i smug, og efter han er blevet far kommer han til tider i tvivl om det er vejen som kriminel han skal fortsætte med, men at bryde ud af gruppen er nærmest en umulighed.
 
Sons of Anarchy er en serie om det tætte broderskab der er i en motorcykel bande og da alt holdes hemmeligt af de ting der sker og bliver talt om blandt gruppens medlemmer da  kommer deres familier i anden række. Der er masser af sex, vold og til tider også mord i serien og hovedpersonerne er nogle lede typer som mand ikke ville ønske at komme i kontakt med.
 
Samcro som deres lille gruppe hedder, er dem man holder med når FBI kommer lidt for tæt på og ånder dem i nakken, for når alt kommer til alt så er de fleste af dem også familie mennesker der bare vil passe og forsørge deres familier, som enhver anden person også ville gøre det. Sons of Anarchy bruger bare lidt andre metoder end vi selv ville gøre det.
 
Serien har en god handling og selvom de er hårdkogte kriminelle, så er de stadig mennesker der har problemer med kærligheden, økonomien og de dagligdags problemer som almindelige mennesker har. Jax og Clay er ikke helt enige om hvordan klubben skal styres og det giver en masse små intriger blandt gruppens medlemmer og det er et ekstra krydderi på den i forvejen gode historie.
 


Anmeldelse skrevet 28 december 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser