Anmeldelse: Lilyhammer

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Skuespiller:
Steven Van Zandt som Frank Tagliano
Maria Saastad Ottesen som Sigrid Haugli
Trond Fausa som Torgeir Lien
Anna Krigsvoli som Laila Hovland
Steiner Sagen som Roar Lien
Mikael Aksnes-Pehrson som Jonas Haugli

Producer:
Trond Berg-Nilsson
Lasse Halberg
Agneta Thuland
steve Van Zandt
 
Beskrivelse: 
Frank Tagliano kommer i vidnebeskyttelse efter at han sagde ja til at vidne mod gangster bossen hjemme i USA. Han skulle selv have været gangster boss men blev vraget i sidste øjeblik, og efter et opgør hvor nogle gangstere prøver at dræbe Frank får han endelig nok da de dræber hans hund, så han siger ja til at sladre om dem alle.

Politiet der står for vidnebeskyttelses programmet troede han ville til Hawaii eller et andet sted hvor der er varmt og med masser af damer. Men Frank overraskede dem alle og insisterede på at komme til Lilyhammer i Norge.

Han vil ind i restaurations branchen i Lilyhammer, men det er ikke som i hans hjemland og han skal først igennem et halvt års jobtrænings kursus. Frank mener så at han bare kan bestikke uddannelses vejlederen med en stak penge, men det er jo ikke i Amerika, men i Norge han er, og da bestikker man ikke bare folk for at springe køen over. Eller gør man!
 
 
Lilyhammer anmeldelse
 
Anmeldelse:
Lilyhammer er en lidt spøjs serie, men den er egentlig ret sjov og fint at det er Norge de har valgt da det ikke lige er så tit man ser at en amerikaner vælger at komme i vidnebeskyttelse i det dyre og kolde Norge. Frank som har fået navnet Giovanni Henriksen i vidnebeskyttelsen har valgt at blive kaldt Johnny fremover og han slår sig sammen med Lien brødrene hvor den ene er taxa chauffør og den anden er arbejdsløs, indtil han pludselig får foræret en bar.
 
Han kommer ret hurtigt i politiets søgelys og det var stort set det eneste han skulle holde sig fra da, politiet hjemme i Amerika ikke kan hjælpe ham hvis han kommer i vanskeligheder. Heldigvis for ham så er politiet heller ikke de klogeste så han redder sig for det meste ud af problemerne.
 
Det er ikke lige hverdags kost man oplever i denne her serie og Johnny retter op på byen med hans gangster tricks og stort set alt han laver er ulovligt. Der kommer nogle ret sjove hændelser ud af at sætte en amerikansk gangster op med nogle knap så kloge Nordmænd.



Anmeldelse skrevet 1 december 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser