Anmeldelse: Tudors Sæson 1

 
Anmeldelse skrevet af Kristian Fuglsang

Genre:
 Drama 
 
Beskrivelse: 
Kong Henry D. 8 der er en forholdsvis ung mand fik magten efter at hans far stjal tronen efter en sejr på slagmarken. Den rigtige arving er så ikke tilfreds med dette og vil samle en hær der kan få ham sat af tronen igen ved at slå kongen ihjel.

Kongen underskriver et traktat om fred med bla. Danmark, Portugal, Frankrig og Italien mm, men da han kort tid efter bliver uvenner med en af kongerne bliver der ballade mellem parterne. Privat vælter Kongen sig i sex med tjenere til hans kone, sex med andre højtstående mænds døtre og vælger og vrager som han lige har lyst til på dagen.
 
Kongen kæmper også en indædt kamp om at få en få en søn der kan arve hele  kongeriget efter ham, og med en masse spædbørn der er døde kort tid efter fødslen virker det hele håbløst. Udover det elsker han ikke hans kone og vil ud af ægteskabet, men det er ikke helt så let som han tror og så starter magt kampene og intrigerne i stor stil.

 
Tudors sæson 1 anmeldelse
 
Anmeldelse:
Sex, hor, utroskab og bestikkelse er sådan denne serie starter ud og der går ikke ret lang tid før der er intriger over alt.

Henry D. 8 som er konge og en af seriens hovedpersoner lod det ikke gå stille for sig og han skabte nok mere krig end fred når det kommer til stykket.

Sæson 1 er ok men så heller ikke ret meget mere end det, da det bliver lidt for meget af det samme som afsnittene kommer, men den redder sig lige og lige igennem så man ikke keder sig alt for længe af gangen.
 


Anmeldelse skrevet november 2012.

Tilbage til Streaming anmeldelser