The Expendables 2

The Expendables 2 anmeldelse

Krigen er langt fra slut- den er kun lige begyndt

Barney (Sylvester Stallone) og hans slæng er tilbage og de bliver sendt ud på en mission af CIA manden Mr. Church (Bruce Willis) for at finde et pengeskab i et fly der er styrtet i Albanien. Pengeskabet indeholder nemlig et kort, der viser hvor 5 ton plutonium er begravet, men de er ikke de eneste der er ude efter det pengeskab. Gangsterbossen Vilan (Jean Claude Van Damme) er der med det samme med sit team og stjæler kortet og myrder den yngste rekrut. Nu lugter Barney og resten af holdet hævn og drager afsted og dræber hver en fjende på sin vej og gamle venner slutter sig til holdet.

Expendebles 2 er instrueret af Simon West og Sylvester Stallone som har været med til at skrive manuskriptet, til denne action film med masser af af store navne som Bruce Willis, Randy Couture, Jet Li, Jean Claude Van Damme, Chuck Norris, Jason Statham, Dolph Lundgren, Scott Adkins, Liam Hemsworth & Arnold Schwarznegger.

Denne Sequel til Expendebles er en film med en masse af one liners hvor de referere til hinandens klassikere, det er sjældent at man kan grine så meget til en action film, mens blodet flyder til højre og venstre, så denne fim prøver ikke at være så seriøs som den første.

Denne film er en man bare skal se, hvis man er til de store Action helte, der sparker røv for fuld udblæsning, og dette er den perfekte drengerøvs film, som spiller på alle de tangenter der skal være for at det bliver en kanon film.

Faktisk er der så meget vold i den, at en stuntmand døde og en anden blev efterladt i en kritisk tilstand, mens hun filmede en scene der omfattede en eksplosion på en gummibåd. Så drenge, tænd op for grillen, smid en bøf på, åben en kold øl og smid denne film på, det er en sikker succes..

6 Store stjerner for en action film, der ved hvordan en action film skal være.

6 ud af 6 stjerner
 
Anmeldt af Christian Bott den 5/9- 2012

Anmeldelse lånt fra Movieview.dk