The town blu-ray anmeldelse

The town Blu-ray anmeldelse

The Town (anmeldelse af biograf versionen)


The town Blu-ray anmeldelse

Zone A-B-C = kodefri (US udgave)
Spilletid: biograf version 125 minutter / Extended Cut version 153 minutter
Lyd:
DTS-HD Master Audio 5,1: Engelsk
Undertekster:
Engelske, Franske & Spanske.
Aspect Ration: 2.40:1 High Definition 1080/24p

Blu-ray udgivelsesdato: 17. december 2010
Distributør: Warner Bros
Antal disk: 2

Genre: Drama, Krimi, Romantik, Thriller.
Biograf premiere: 28 oktober 2010.

Crew:
Instruktør: Ben Affleck
Manuskript: Peter Craig, Ben Affleck, Aaron Stockard
Producere: Chay Carter ....  co-producer 
David Crockett ....  executive producer 
William Fay ....  executive producer 
Basil Iwanyk ....  producer 
Jon Jashni ....  executive producer 
Graham King ....  producer 
Thomas Tull ....  executive producer
Fotograf: Robert Elswit  
Klip: Dylan Tichenor
Musik: David Buckley, Harry Gregson-Williams  

Medvirkende:

Ben Affleck som Doug MacRay
Rebecca Hall som Claire Keesey
Jon Hamm som FBI S.A. Adam Frawley
Jeremy Renner som James Coughlin
Blake Lively som Krista Coughlin
Slaine som Albert 'Gloansy' Magloan

Beskrivelse:

Der er over 300 bankrøverier i Boston om året. Og et arbejderkvarter i Boston har frembragt flere bank- og pengetransportrøvere end noget andet sted i USA, nemlig Charlestown. For en hel del af de familier i Charlestown er det et håndværk, der går i arv fra far til søn… En af dem er Doug MacRay (Ben Affleck), men han er ikke helt af samme støbning som resten af hans bande. Til forskel for dem havde Doug rent faktisk en chance for at få succes som noget andet end bankrøver.

Men i stedet fulgte han i sin fars kriminelle fodspor og blev leder af en bande nådesløse bankrøvere. Den eneste familie Doug har, er hans partnere i banden, og især Jem (Jeremy Renner), der til trods for sit iltre temperament er det tætteste Doug nogensinde har haft på en bror. Alt det ændrer sig ved bandens sidste røveri, hvor Jem går over stregen og tager et gidsel - bankdirektøren Claire Keesey (Rebecca Hall). De slipper hende løs en halv time senere, uskadt men rystet. Da Doug og Jem opdager, at Claire rent faktisk bor i Charlestown, bliver Jem nervøs og insisterer på, at de skal finde ud af, om hun har set noget til trods for at hun fik bind for øjnene. Med kendskab til Jems korte lunte, beslutter Doug sig for, at det skal være ham, der prøver at opsøge Claire.

Doug sørger for et tilfældigt møde i møntvaskeriet og de begynder at snakke sammen. Lige så stille og roligt bliver de tiltrukket af hinanden, uden at Claire er klar over, hvad Doug lever af. Efterhånden som forholdet til Claire bliver af mere og mere romantisk karakter, beslutter Doug sig for, at han vil slutte med røverier og forlade byen. Men med FBI-agenten Frawley (Jon Hamm) åndende ham i nakken og Jem, som begynder at tvivle på Dougs loyalitet, bliver det mere end vanskeligt. Især da Jem og resten af banden presser Doug til et sidste kup…

Jon Hamm & Ben Affleck


Anmeldelse:

Mine forventninger til The Town var ikke store men den overrasker positivt. The Town er en god thriller med nogle gode action sekvenser. Den anmeldte biograf version vare 2 timer og 5 minutter og Extended cut vare 2 time og 33 minutter.

The Town blu-ray anmeldelse

Lyd:

The Town har et imponerende DTS-HD Master Audio 5,1 mix. Surround kanalerne bliver brugt aktivt og der er scener hvor skuddene flyver rundt om ørene på en og en god biljagt, man følger virkelig at man sidder midt filmen. Dialogen er klar og tydelig igennem hele filmen. LFE kanalen (subwoofer) har en god dyb bas. The Town har nogle scener som kan bruges når hjemmebiografen skal vises frem.

Billede:

Overførselen af The Town er god. Billedet er meget detaljeret med en flot dybde og et rigtig godt sort niveau og flotte faver. Dog er der nogle scener som virker lidt uskarpe.

Features:

-Theatrical and Extended Cut Audio Commentaries:
-Ben's Boston" Focus Points (HD, 31 minutter)
-Extended Cut Scene Indicator
-BD-Live

Karakter:
Filmen: 4 ud af 5 stjerner.
Lyd: 5 ud af 5 stjerner.
Billede: 4 ud af 5 stjerner.
Features: 3 ud af 5 stjerner.

Anmeldelse skrevet den 13. januar 2011. Biojensen.